Stil

"ONO KAD ALBANKA KOJA PROVOCIRA SRBE HOĆE DA BUDE MODERNA" Kakva haljina, pevačica u GAĆAMA došla na poznatu žurku!

Autor Tamara Veličković

Rita Ora i još jedan modni promašaj.

Izvor: Profimedia/LAVU

Kontroverzna pevačica albanskog porekla ponovo je glavna tema. Rita Ora se pojavila na letnjoj "British Vogue x Self Portrait" zabavi u Londonu, a njeno izdanje preplavilo je društvene mreže. Čini se da Rita uporno pokušava da bude moderna, ali joj to ne polazi za rukom ili možda baš niko ne shvata njen ukus za modu.

Rita je obukla donji veš, ali bukvalno - grudnjak i gaće u crnoj boji, dok je preko njih "natakarila" crnu mrežu koju teško i da možemo da nazovemo haljinom. Uz ovo izdanje ukombinovala je ogrlicu nalik svetlećim lampicama koje stavljamo na novogodišnju jelku, a da sve bude još upadljivije, obula je šljašteće čizme! Cirkoni "vrište" na sve strane, a ona ponosno pozira. Naravno, stajling je usijao mreže.

Izvor: Instagram/ritaora/Screenshot

"Ova žena nikada neće naučiti da se obuče", "Džabe pare kad ukus nemaš", "Ono kad Albanka hoće da bude moderna", "Ne znam kome ovo može da bude lepo", "Ovakva odeš na Vog parti?!", "Kakav blam", "Ja bih izgledala skuplje", glase samo neki od komentara na mrežama, ali čini se da Rita veruje da je totalno ispratila trendove.

Izvor: Instagram/emrata

Podsetimo, Rita je razbesnela Srbe kada je svojevremeno zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu. Stalno se pojavljuje u izdanjima koja poznate, modne znalce i publiku ostavljaju bez teksta - u tangama, sa flasterima na bradavicama i haljinama poput spavaćica. Pogledajte neka od njenih izdanja:

BONUS VIDEO:

(MONDO)