Stil

DIZAJNER ENTERIJERA UPOZORAVA NA 3 "CRVENE ZASTAVICE"! Kad uđete kod partnera u kuću prvo pogledajte OVO - veliko "NE"!

Autor Teodora Boškovski

Dizajner enterijera otkriva tri "crvene zastavice" na koje treba da obratite pažnju kada uđete kod partnera u kuću!

Izvor: karamysh/Dariusz Jarzabek/Marianna_ Zh/mama_mia/Shutterstock.com

Dizajner enterijera po imenu Feniks Grej je na svojim društvenim mrežama upozorio na tzv. “crvene zastavice” na koje treba da obratite pažnju kada upoznate nekog novog i odete kod njega kući.

Prva stvar bila je kupatilo. Kako kaže, obratite pažnju da li je ono "toksična pustoš" jer vam može reći mnogo o tipu osobe sa kojom ste.

"Da li postoji kanta za otpatke? Ima li sapuna? Ima li losiona? Ima li kose svuda? Da li izgleda kao američki psiho?", objasnio je on.

"Druga crvena zastavica je kada je soba osvetljena kao noćni klub“, nastavio je dok je pokazivao sliku dnevne sobe koja je imala neonska svetla iza svake slike i ispod kauča.

Dizajner enterijera je dodao da je loše osvetljenje u prostoriji jedno veliko odbijanje i "ne". Treća i poslednja crvena zastava na koju treba obratiti pažnju je ono što Feniks naziva pretrpanim haosom, gde postoji otvoreni prostor za skladištenje koji je do vrha pun stvari.

“Ako svuda imate tzv. otvoreno skladište i svuda možete videti apsolutno sve, to nije dobar znak.To čini da sve izgleda neuredno. Odlučite se za zatvoreno skladište, verujte mi da ću vas uštedeti na ovom."

Ljudi su brzo komentarisali video jer je jedna osoba odgovorila: "Takođe i kada nijedna knjiga nije na vidiku”. Druga osoba je dodala: "Prljave posteljine, mokri peškiri na podu, buđ na plafonu…”

BONUS VIDEO: 

 (MONDO)

%MCEPASTEBIN%