Kapa dole!

REDOVNA AKCIJA U KREVETU LARI SKIDA KALORIJE I OBLIKUJE TELO! Uz pomoć INTIMNIH ODNOSA ima TIP-TOP figuru - evo i KAKO

Autor Teodora Boškovski

Lari Simpani odlučila se za neobičnu dijetu - uz pomoć intimnih odnosa!

Izvor: Instagram/screenshot/sumpanivip

Influenserka Lari Sumpani otkrila je svoju tajnu kako postići telo iz snova. Kako sama kaže, odlučila je da počne sa neobičnom dijetom kao deo priprema za takmičenje Miss BumBum 2023. - dijetu intimnim odnosima.

Takmičenje, kojim se bira najljepši gluteus u Brazilu, zahteva da učesnice budu u izvrsnoj fizičkoj formi.

"Dijeta odnosom sugeriše da redovni, intenzivni se*s može pomoći u sagorevanju kalorija i oblikovanju tela. Zagovornici ove dijete smatraju da je polni čin telesna aktivnost koja uključuje napor, ubrzanje otkucaja srca i sagorevanje masti - sve ono što pomaže da se što pre dođe u top formu.

"Odlučila sam se za ovu dijetu nakon što sam istraživala alternativne oblike vežbanja i uočila sam da bi intimni odnosi, osim što su ugodano, mogli da budu i fizička aktivnost koja će da doprinese mojoj pripremi za takmičenje Miss BumBum", rekla je influenserka.

Tako je počela češće i intenzivnije da praktikuje intimne odnose, a kombinuje ih sa uravnoteženom ishranom i redovnim vežbanjem van spavaće sobe. Ona vodi ljubav bartri sata dnevno, najmanje tri puta nedeljno i kako kaže, zadovoljna je rezultatima.

Izgubila je na težini, povećala fizičku izdržljivost i primetila da ima više samopouzdanja. Osim toga, istakla je da dijeta initmnim odnosima nije samo sagorevanje kalorija već i pravi doživljaj - u kojem bolje oseća užitak i povezanost sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)