Auu, šta to bi?!

SVE UŽAS DO UŽASA, OČI DA "PROKRVARE"! Još nije kraj jula, a pevačica se već 5 puta IZBLAMIRALA ovog meseca

Autor Maja Gašić

Pevačica Kamila Kabeljo našla se na meti hejtera koji nisu mogli da prestanu da komentarišu njen stajling. Kako su istakli, ovog meaca je pokazala najgora izdanja na crvenom tepihu, a pogledajte i koja...

Izvor: Profimedia

Latino pop diva, pevačica kubanskog porekla Kamila Kabeljo (26) i nekadašnja članica grupe "Fifth Harmony", veoma često je meta hejtera na mrežama. Pevačica anđeoskog glasa i donedavno devojka pop senzacije Šona Mendeza, odbija da se povinuje današnjim imperativima lepote po kojima žene treba da budu savršeno građene, bez grama sala i naznaka celulita, pa tako se ne sekira mnogo kada je uslikaju na plaži u bikiniju.

Ono što joj zameraju jeste što, iako veoma mlada, nimalo ne vodi računa o telu, već pušta da joj sve kipi... Kamila, kao i većina žena iz Latinske Amerike ima pozamašnu zadnjicu, ali za razliku od mnogo starije Dženifer Lopez koja neumorno radi na tome da zadrži čvrsto telo, pop zvezda izgleda ne mari mnogo što joj se "viškovi" i celulit vide. Međutim, ovog puta, na meti hejtera se našla zbog užasnih stajlinga.

Tokom jula, a koji se još uvek nije ni završio, prezentovala je neka od najgorih izdanja u svojoj karijeri. Bilo da je išla na revije Žana-Pola Gotijea, modne kuće Fendi ili nekih drugih svetski poznatih dizajnera koji su izlagali na Pariskoj nedelji mode - Kamilin stajling je bio, u najmanju ruku, diskutabilan.

Pogledajte i sami kako je pevačica izgledala i recite nam šta mislite...

Na stranu što se uopšte nije potrudila da prikrije svoje nedostatke (na toj vrsti slobodne i samopouzdanja joj zapravo treba čestitati), nego kao da je birala modele po principu "koji izgleda ružnije". Korisnici na mrežama su izdvojili belu kreaciju sa dubokim čzmama sa zlatnom štiklom, a koju je ponela na Fendi reviju, kao nešto najodvratninje što su videli u životu...

A šta vi mislite?

BONUS VIDEO:

(MONDO)