FOTO

MIRKA FEDERER USLIKANA U BIKINIJU - BAŠ JE BRIGA ZA STOMAK! Svi gledaju u ovo i ponovo ista priča - "Ženo, NEMAŠ UKUSA"

Autor Tamara Veličković

Fotografije Mirke Federer u bikiniju obišle su svet!

Izvor: Profimedia/ALPE

Mirka Federer, supruga jednog od najboljih tenisera, Rodžera Federera, kad uživa - uživa za sve pare! Žena koja je dva puta rodila blizance ne mari za fizički izgled i ne pati od savršenstva i standarda lepote koji se danas postavljaju. Trenutno se nalazi na porodičnom odmoru na Majorci, a fotografije u bikiniju obišle su svet.

Mirka je snimljena na plaži, u trenucima opuštanja i zabave. Jasno se videlo da je dobro raspoložena. Dok je teniser uživao sa decom na pedalini, Mirka je ćaskala sa poznanicama, što je ujedno bila savršena prilika da paparaci obave svoj posao. To su uspešno uradili, jer fotografije Mirke u bikiniju pokazuju koliko je briga za "nesavršenosti".

Mirka Federer se godinama suočavala sa kritikama dela javnosti zbog činjenice da je često u opuštenom, prirodnom izdanju i da nije baš fit, ali ona je ostala verna sebi i nikada nije promenila imidž ili se podvrgnula estetskim korekcijama. Ima 45 godina, često oscilirala s kilogramima, ali činjenica je da je izgurala dve blizanačke trudnoće i da već gazi petu deceniju.

Ipak, to ne znači da ne dobija kritike za modni ukus. Mirka je za ovo letovanje izabala roze dvodelni kostim, a morski autfit upotpunila je japankama i naočarima za sunce, mada je najveću pažnju neobičan kačket za zaštitu od sunca. Mnogi su prokomentarisali da nosi vizir, a na društvenim mrežama se ponovo povela polemika da "Mirka nema ukusa". Bilo kako bilo, Federerovi važe za jedan od najsrećnijih parova u svetu sporta, a zajedno su više od dve decenije. U braku su od 2009. i imaju četvoro dece, tj. dva para blizanaca.

Pogledajte kako Mirka izgleda u kupaćem:

...kao i izdanje zbog kojeg je dobila lavinu prozivki:

BONUS VIDEO:

(MONDO)