Stil

IMAMO KOMBINACIJU ZA NOVI KVAD!

Izvor Promo

Ako tražiš adrenalinsku injekciju u ovim vrelim danima, na pravom si mestu. Imamo kombinaciju za tebe.

Izvor: Promo

U utorak 1. avgusta na Mozzartovom sajtu startuje novo takmičenje na grčkom Kinu i/ili Tombu, a ako se kockice – ili bolje reći loptice – poklope, možeš da osvojiš novi CF MOTO 625 kvad.


Savršena zanimacija na četiri točka kako u letnjim, tako i u zimskim danima. U pitanju je jedan od najsavremenijih modela kvadova, sa motorom od 40 konjskih snaga, koji može da savlada skoro svaki teren u prirodi.


Ako ipak nisi najveći fan adrenalinskih vožnji, već više voliš putovanja, miran odmor i uživanje, ne brini. Druga i treća nagrada na takmičenju ti donose vaučer za putovanje od 1.000 i 500 evra da provedeš ostatak leta baš po svojoj meri.


Da to ne bude sve i da ova promocija stvarno bude jedinstvena, pored ove tri glavne nagrade, SVAKOGA DANA možeš da osvojiš i dodatni bonus za klađenje u iznosu od 2.000 RSD fribeta.


Ostvari najviše poena na pomenutim igrama na brojeve do 10. avgusta, i to sve u udobnosti svog doma, u prevozu ili na poslu pod klimom. Dovoljno je da u tri od ukupno deset dana promocije pogodiš tikete sa minimalnom uplatom od 50 dinara i neka od pomenutih nagrada može biti tvoja.


Kvad, putovanje ili bonus za igru za samo 50 dinara? Iako zvuči neverovatno, ipak je stvarnost na Mozzartovom sajtu. Zato stisni gas nabrojevimabudi pobednik i provozaj kvad.

Tagovi