VIDEO

PRODALA KUĆU DA BI SE IZOPERISALA ZA SVE PARE! "Da ne kaže narod da sam se zapustila, šokirajte se kad vidite GDE živim"

Autor Tamara Veličković

Žrtvovala je sve - zarad lepote.

Izvor: Instagram/screenshot/rvchickadee

Da su pojedine žene spremne na sve kako bi postigle željeni izgled, uverili smo se zahvaljujući slučajevima u kojima su ugrožavale i svoje zdravlje - od ekstremnih plastičnih operacija do raznoraznih izazova koje su isprobavale i promovisale na društvenim mrežama. Da to nije sve, dokazuje 50-godišnjakinja koja je odlučila da proda sve što ima, pa čak i kuću.

Razlog je fejslifting, hirurška procedura koja poboljšava vidljive znake starenja na licu i vratu. Ona podrazumeva podizanje, odnosno zatezanje kože lica i vrata do željene čvrstine i forme. Keli Bizli, blogerka koja živi na jezeru Taho u Kaliforniji, prodala je svoje imanje kako bi mogla sebi da priušti proceduru od 14.000 dolara.

Danas živi u kamperu, ali ima novo lice. "Oko 48. godine lice je počelo brzo da mi pada. Promene su bile zapanjujuće", objasnila je Bizli koja je bila sigurna da injekcije filera koje je ubrizgavala poslednjih 15 godina neće "napraviti razliku", pa je rešila da na drugi način obezbedi sredstva.

"Rezultati su iznad onoga što sam očekivala. Nisam očekivala da ću izgledati mlađe. Volim svoj izgled i izgledam najbolje što mogu", dodala je. Kada je došla do zaključka da želi da odradi ovu proceduru, kako je objasnila, obližnji plastični hirurzi su joj rekli da treba da pripremi od 50.000 do 60.000 dolara. Potom je na društvenim mrežama videla ženu koja je promovisala proceduru u Tihuani u Meksiku, a koja košta samo 14.000 dolara.

Bila je oduševljena rezultatima, tako da se Bizli pridružila Fejsbuk grupi za "EOC Plastics", koja koordinira plastične operacije u Meksiku. Počela je da razmatra iskustva drugih žena i odlučila je da se prijavi da bude stavljena na listu za operaciju ukoliko neko otkaže. Jedan termin se ukazao u januaru, ali ona nije bila spremna.

Odlučila je da sebe počasti za Dan zaljubljenih, 14. februara. Operacija je trajala četiri sata i uključivala skidanje masti sa njenih butina i stavljanje na usne i lice. Na kraju je otišla na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina. "Probudila sam se sa glavom umotanom u džinovski zavoj. Nisam osećala nikakav bol, već samo nelagodnost", rekla je.

"Posle otprilike nedelju i po dana imala sam trenutke kad mi nije bilo lako. Vašem mozgu je teško da se navikne na promenu. Ako radiš previše intervencija - sujetna si ili nesigurna. Ako ništa ne radiš, ne šminkaš se ili ne friziraš, kažu 'Zapustila si se'", kaže žena kojoj ni najmanje ne smeta što sada živi u prikolici i putuje po Americi sa svojim psima. Pogledajte gde Keli sada živi:

BONUS VIDEO:

(MONDO)