(VIDEO)

OGLASIO SE PIJANI KUM SA VENČANJA U VALJEVU! Matičarka htela da otkaže, a on otkrio: "Bilo je prevruće, a rakija hladna"

Autor Teodora Boškovski

Evo kako je kum na venčanju u Valjevu uspeo toliko da se napije da jedva stoji na nogama...

Izvor: Twitter/printscreen/@SavaIISavanovic

Krajem jula salve smeha i popularnost na Internetu stekao je jedan pijani kum iz Valjeva. On je čak uspeo na tren da pokupi svu pažnju gostiju na svadbi u Kolubarskom okrugu, dok je matičarka tražila da se venčanje odloži. O odlaganju nije bilo govora, a kum je uz pridržavanje uspeo da posvedoči sklapanju braka, mada "pijan kao majka", kako se u narodu inače kaže.

Sada se pijani kum, Vlada Nastić, ekskluzivno oglasio za Prva TV i otkrio kako je dok venčanje još nije ni počelo, uspeo toliko da se napije.

"U suštini dogodilo se to da sam ja putovao dan pre nekih 1.700 kilometara iz Švajcarske i bio sam umoran, a pored toga smo u trenutku kada smo išli po mladu, napravili jednu finu atmosferu kod kuće, tako da nisam imao priliku ništa ni da jedem. To je rezultiralo da i manja količina rakije bude dovoljna, bilo je izuzetno vruće, valjevska rakija je bila hladna i kao što se vidi, te dve stvari nikako ne idu zajedno", rekao je Vlada.

Na pitanje da li je bio pri čistoj svesti i zdravoj pameti kada se potpisivao u matičarku knjigu Vlada je rekao da je skupljao poslednju energiju da to uradi, ali je otkrio i još jedan zanimljiv detalj koji je do sada bio nepoznat.

"Zapravo mi smo pre toga bili u crkvi i sve je obavljeno u najboljem redu. Međutim, građansko venčanje zakazno je malo kasnije, a to je bilo dovoljan period da nazadravim sa svima i sebe dovedem u jedno stanje vrlo smanjene funkcionalnosti. Matičarka je bila u šoku, a ja se sećam baš trenutka potpisa i insistirao sam da potpišem da ne bi ništa odlagali", rekao je on i dodao da je ipak skupio poslednje atome snage i uz pomoć ljudi i mladenaca uspeo da se potpiše.

Ono što je sve zanimalo jeste i da li su se mladenci naljutili na kuma, a Vlada je istakao da su oni, pre svega, dugogodišnji kućni prijatelji i da se nisu nimalo naljutili.

"Apsolutno razumeju celu situaciju, pogotovo što smo svi iz Valjeva, a kod nas  je valjevska rakija izuzetno poznata. Oni su to skroz pozitivno privatili, što se vidi na snimku", rekao je kum koji je na venčanju ostao do samog kraja.

Ono što bih poručio budućim kumovima jeste da nikako ne piju na prazan stomak ako se odluče da piju alkohol, a drugo je da se dobro naspavaju pre venčanja i da budu izuzetno odmorni. Takođe, apelovao je na vozače da nikako ne voze u alkoholisanom stanju, ali je i otkrio da je dobio i nekolicinu poziva za kumstvo.

Pogledajte u videu kako je kum izgledao na venčanju:

BONUS VIDEO:

 (MONDO)