Stil

Sve je spremno za nezaboravne žurke kraj bazena na VODAVODA H2O bini Lovefesta

Izvor Promo

Počelo je odbrojavanje do početka jednog od najvećih regionalnih festivala – Lovefesta u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: Promo

Šesnaesti Lovefest počinje 3. avgusta dnevnom žurkom na već dobro poznatoj H2O bini pored bazena, koja uz podršku VODAVODE donosi nezaboravno iskustvo i vrhunska imena DJ scene.

Prvog dana festivala za dnevno zagrevanje publike su zaduženi Luka Čikić, Illusory i Gina Jeanz, Namibijka odrasla u Švajcarskoj koja svojom muzikom teži da doprinese osnaživanju žena u muzičkoj industriji. Ljubitelji elektronskog zvuka s posebnim uživanjem iščekuju drugi dan Lovefesta, kada pult pored bazena zauzimaju Goran Zmix Kovačević, Eelke Kleijn i Coeus, kao i William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje, vraća se na VODAVODA H2O binu poslednjeg, trećeg dana festivala, kada nastupaju i Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Manda Moor i Sirus Hood.

Kao brend koji slavi optimizam, kreativnost i dobru energiju, VODAVODA se savršeno uklapa u atmosferu i vrednosti festivala koji je nedavno proglašen za 35. najbolji na svetu. Publika zna da ovde uvek može da očekuje novu dimenziju zabave i uživanja, a VODAVODA će i ove godine pružiti podršku nezaboravnim žurkama pored vode, kao i najbolje piće za okrepljenje usred leta – prirodno mineralnu artešku vodu.

Na dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina, a lista izvođača nagoveštava možda i najjače izdanje Lovefesta za 16 godina. Publika je već navikla da u Vrnjačkoj Banji uživa u zvuku najvećih zvezda imena sa elektronske muzičke scene, pa će tako biti i ove godine od 3. do 5. avgusta.

Na najveću binu festivala, Fire Stage, stiže Charlotte De Witte, koju je čuveni DJ Mag stavio na prvo mesto u okviru DJ Mag’s 100 Techno DJs 2022, kao i Marco Carola, i dalje jedan od najcenjenijih umetnika na tehno sceni. Pored njih na ovoj bini nastupiće i legende kao što su Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, Chris Liebing, Dennis Cruz – ukupno više od 100 izvođača.

Hedlajneri Ultra Energy bine su čuveni Louie Vega, koji posle skoro četiri decenije karijere prvi put dolazi u Srbiju, zatim berlinski dvojac Fjaak, kao i legende underground scene Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P. Ovogodišnje izdanje festivala imaće i veoma posebnu završnicu, jer poslednje festivalsko jutro zatvara Glenn Underground.

Regularna ulaznica obezbeđuje ulaz i na VODAVODA H2O binu, a ukoliko do sada niste, imate još malo vremena da okupite ekipu i uživate u jedinstvenom doživljaju i novom iskustvu festivalskog provoda na H2O bini.

Tagovi