VIDEO

ČEKAJU JE TATINI MILIONI, A ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI: Otac joj postavio 2 USLOVA u testamentu - ne može da ih ispuni!

Autor Tamara Veličković

Čeka je više od 10 miliona australijskih dolara, ali šanse da će ih dobiti su male.

Izvor: YouTube/A Current Affair

Kler Braun je 26-godišnja Australijanka iz Sidneja koju čeka čitavo bogatstvo. Lako bi mogla da obogati svoj račun za 12 miliona australijskih dolara, što iznosi oko sedam miliona evra. Njen otac, koji je preminuo u januaru mesecu, naglasio je u testamentu da će njegova ćerka dobiti 12 miliona dolara, ali ako ispuni dva njegova uslova.

Prvi je da nađe posao, a drugi da smisli način na koji će doprineti društvu. Iako izgledaju prilično lako za ispunjenje, Kler nije u mogućnosti da to učini. Nezaposlena Kler je rekla da se to neće desiti, ali je zamolila porodicu da joj isporuči ono što veruje da joj pripada.

Kler trenutno živi sa suprugom, jednogodišnjom ćerkom, prima socijalnu pomoć, a objasnila je da ne može da ima posao jer pati od ADHD-a, poremećaja hiperaktivnosti i poremećaja pažnje. Tvrdi da pati od visoko funkcionalnog autizma. "Poslodavci nisu spremni da daju šansu takvima kao što sam ja", rekla je.

Kler naročito podržava svekrva koja je istakla da ljudi zapravo ne tolerišu Kler jer je privlače osobe istog pola. Australijanka će pokušati da ospori uslove koje joj nameće testament, a zvaničnu odluku doneće sud. Ovu priču možete detaljno da pogledate u snimku ispod:

Milionerka živi od socijalne pomoći
Izvor: YouTube/A Current Affair

BONUS VIDEO:

(MONDO)