Moda

KOJE PATIKE NOSI KEJT MIDLTON? Idu bukvalno uz sve, nisu skupe, princeza ovaj model NE SKIDA već dve godine (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Evo koje patike nosi Kejt Midlton - udobne, moderne i ne koštaju mnogo!

Izvor: Profimedia/Kin Cheung-AP/POOL/Splash News

Princezu od Velsa, Kejt Midlton, obično viđamo u elegantnim i svedenim izdanjima, a mnogi se pitaju koje patike nosi Kejt Midlton kada želi da odmori stopala od cipela sa štiklama.

Kejt obožava da se bavi sportom, što je pokazala u više navrata, i ima više pari patika za tenis. Ali kada je lifestyle obuća u pitanju - udobna, a ipak moderna - evo koje patike nosi Kejt Midlton!

Patike Kejt Midlton su beli model "VEJA Esplar", sa metalik roze detaljima sa strane i na peti. Ovaj model Kejt nosi već dve godine, napravljen je od bele kože, sa zaobljenim prstima i udobnim uloškom.

Izvor: Profimedia/Kin Cheung-AP/POOL/Splash News

Kejt Midlton je ove patike nosila u više navrata, a najčešće ih kombinuje sa farmerkama ili crnim pantalonama, bluzom i sakoom.

U pitanju je francuski brend, koji proizvodnju ima u Brazilu. "VEJA" koristi organski pamuk, prirodnu gumu, kožu obojenu pigmentima iz povrća i reciklirane plastične flaše u svojoj proizvodnji. Za pravljenje jednog para patika iskoriste se tri plastične flaše, koje ova kompanija prikuplja na ulicama Rio de Žaneira i Sao Paula.

Izvor: VEJA

Kao i većina stvari koje lepa princeza nosi, u pitanju je održiv brend, mada kritičari upozoravaju da kuća "VEJA" nije objavila podatke o održivosti poslovanja već nekoliko godina. Patike su dostupne u prodavnicama širom sveta i cena im se kreće oko 130€.

Izvor: VEJA

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO)