Stil

IZNENAĐENJE - NIKO NE BI POMISLIO DA BI ANA IVANOVIĆ OVO OBUKLA! Nije uspela da odoli, ljudi se navikavaju! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

I nekadašnja teniserka je odlučila da isprati trend.

Izvor: Instagram/anaivanovic

Kako stvari stoje, film Grete Gervig uskoro će zaraditi više od milijardu dolara od prodaje bioskopskih ulaznica, a činjenica je da je "Barbi" ostavio veliki trag i u svetu mode. Okupirao je svet, zaludeo poznate dame koje se masovno hvale roze odećom, a sada je Ana Ivanović rešila da im stane na crtu. Nije odolela popularnom trendu!

Ana je obradovala pratioce kada je na Instagramu objavila fotografiju u nesvakidašnjem izdanju. Obukla je roze rolku, ružičaste pantalone i cipele u istoj nijansi. Dakle, od glave do pete u roze kombinaciji, a finalni efekat dobila je pink karminom. Naša proslavljena teniserka je u objavi uz fotku napisala: "Uskačem u Barbi trend".

Izvor: Instagram/anaivanovic

Naravno, nakon hiljade lajkova, usledio je niz komentara. "Prelepa si u pink odeći", "Ti si gospođa tenis model", "Izgledaš neverovatno, pink treba da bude tvoja boja", "Lepa Ana", "Ovo je bilo neočekivano", pisali su ljudi... Podsetimo, o Aninom modnom stilu se često piše i govori. Modni stručnjaci kažu da ima nepogrešiv stil, a veliku pažnju privukla je kolekcijom torbica brenda "Jacquemus" - "Le Chiquito Bag", koje u proserku koštaju oko 400 evra.

Za popularne torbice postoji lista čekanja, a nekadašnja teniserka se pohvalila modelima u raznim bojama. Ana veruje da je "ključ u detaljima", a ovo je izdanje kojim je definitivno izašla iz zone komfora. Pogledajte najupečatljivija modna izdanja Ane Ivanović i presudite sami:

BONUS VIDEO:

(MONDO)