FOTO

ŽENA UKRAJINSKOG POLITIČARA IZGUBILA OKO U RATU, PA SE SKINULA ZA PLEJBOJ! Na njoj samo komadići, a preživela pakao

Autor Tamara Veličković

Ovo je naslovnica Plejboja o kojoj bruji svet - krasi je žena političara!

Izvor: Playboy.UA

Irina Bilocerkovec je supruga ukrajinskog političara koja je postala simbol otpora. Preživela je navodni pokušaj ubistva, a sada je lice s naslovnice popularnog magazina Plejboj, prvog izdanja koje se štampa u Ukrajini od izbijanja rata. Metalni bikini i povez na oku izazvali su enorman broj komentara na društvenim mrežama - jednostavno rečeno, Irina je oduzela dah ljudima širom sveta.

Ona je mesecima bila na lečenju nakon hitne operacije koja je usledila posle oružanog napada. U tom trenutku bila je sa svojom decom i to samo tri dana nakon početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru prošle godine. Manekenka i TV voditeljka, čiji je suprug pomoćnik kijevskog gradonačelnika Vitalija Klička, od tada je postala simbol otpora u Ukrajini.

Lečila se u bolnici u Berlinu, a za Plejboj je otkrila kako se osećala kada se prvi put videla u ogledalu nakon rekonstrukcije lica. "Nedostaje mi oko, cevčice štrče svuda, kosa mi je bila obrijana nakon operacije. Šavovi, ožiljci, rane svuda... Bila sam poput Frankenštajna. Vilica mi je pukla poput grančice. Više nemam lepo lice, ali ostatak mog tela je prelep", rekla je Irina koju su u bogatom kijevskom kraju pogodili meci dok je bila sa svoje troje dece.

Imala je čak četiri operacije. "Nije to bilo pitanje očuvanja moje lepote, bilo je pitanje da ću preživeti ili neću. Lekari u Ukrajini rekli su da ću verovatno umreti. Nisam se složila s time", prisetila se. Ukrajinsko izdanje Plejboja objavilo je zvaničnu izjavu u kojoj tvrde da je Irina heroina koju su predstavili u izdanju "Women Stay Strong", a koje se bavi "otpornošću ukrajinskih žena koje su bile povređene tokom rata, ali koje nisu izgubile želju za životom".

Ovo je prva štampana verzija, nakon više od 18 meseci! Pogledajte kako izgleda:

Izvor: Playboy.UA

BONUS VIDEO:

(MONDO)