ISPOVEST

PRODAJE SVOJ POLNI ORGAN ZA 35.000 EVRA! Jeseniji (25) je to više od posla: Već je dva puta rađala i ne planira da STANE

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka odlučila je da unovči svoju matericu!

Izvor: mamayessenia/instagram

Jesenija Latore (25) je do sada rodila troje dece - dvoje za sebe i jedno kao surogat majka. Ova mlada mama ne namerava da stane, a sopstvenu porodicu će proširiti kada se uslovi stvore. Do tada, Jesenija će da "iznajmljuje" svoju matericu kako bi usrećila druge žene, koje ne mogu da imaju decu...

"Planiram ponovo da budem surogat. Jedva čekam ovo da ponovim", rekla je Jesenijsa Latore. Inače, svoje usluge naplaćuje 40.000 dolara (35.000 evra), ali to je za nju, kako kaže, više od posla, jer pomaže drugim ženama da se ostvare kao majke. "Porodica mi je jako važna i ponosna sam na ono što sam učinila", rekla je 25-godišnja mama koja je prvo dete rodila 2017. godine, te dodala:

"Stvarno volim sve u vezi sa trudnoćom. Uživam kad imam stomak, idem na preglede kod lekara, osećam bebine udarce. Nakon što sam rodila sina, bila sam jako srećna s porodicom koju sam imala, ali uvek bih se osećala kao da ponovo želim da budem trudna". Jesenija je 2018. godine imala pobačaj, a ovo traumatično iskustvo ju je inspirisalo da postane surogat majka.

"Želela sam da postanem surogat majka uglavnom zbog mog prethodnog pobačaja... Bila sam skrhana. To je zauvek promenilo moj život. Bila sam tako sama", rekla je Jesenija Latore koja se u tim momentima osećala bespomoćno. Međutim, bila je zahvalana što ima svoje dete, jer neki, nažalost ne mogu da dobiju decu. Godine 2019. rodila je drugo dete - sina, ali je htela ponovo da ostane trudna:

"Kad sam završila s dojenjem svog sina, bila sam spremna odmah da pomognem drugoj porodici", rekla je Jesenija Latore.

Pogledajte njen video:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)