PRESELO IM

OVU SCENU ODNOSA ZVEZDE ZA ODRASLE NIKAD NE BI PONOVILE: "Vrištala sam i plakala, ali niko nije shvatio zašto"

Autor Tamara Veličković

Scena intimnog odnosa snimala se u šumi, kada je sve pošlo naopako.

Izvor: Instagram/cristianegaleraoficial/screenshot

Zvezda filmova za odrasle i "OnlyFans" model, Kris Galera, otkriva kako se provela na snimanju intimnog odnosa u šumi, koju ona naziva džunglom. Ova 35-godišnja bomba, kako je nazivaju u Brazilu, odlučila je da sa osam godina mlađim dečkom snimi eksplicitni sadržaj u prirodi. Sve je pošlo naopako, a kako kaže, to je bilo iskustvo koje je potpuno promenilo intimni život para.

"Skoro sam izgubila razum. Nikad nisam zamišljala da ću proći kroz situacije straha, gladi i hladnoće. Potpuno je drugačije od svega što sam zamišljala. Puno sam vrištala, krišom sam plakala. Bilo je ludilo, velika napetost", kaže Kris koja je bila ubodena dok je bila gola. "Prolazak kroz te situacije ubrzao je naše postizanje vrhunca. Mogu da kažem da je to za oboje bilo sado-mazo iskustvo", kaže Kris.

Par koji je u vezi godinu i po dana, veruje da je ovo iskustvo koje je ojačalo njihovu vezu. Upoznali su se dok je Kris pozirala za naslovne strane muških časopisa, uključujući i australijsko izdanje Plejboja. Uprkos tome što mesečno zarađuje oko 200.000 evra na "OnlyFans-u", kaže da joj je bilo neprijatno da pred kamerama stoji gola sa svojim dečkom.

"Stvarnost izvlači najbolje i najgore iz ljudi, to je jako luda stvar. Bili smo gladni, bili smo žedni, insekti su me izgrizli po celom telu. Živci su mi bili na ivici, ali sam iz toga izašla ojačana iskustvom sa dečkom. Mislim da smo spremni za venčanje", kaže Kris. Pogledajte kako izgleda zvezda za odrasle:

BONUS VIDEO:

(MONDO)