LEKARI U ŠOKU

PRELEPU SRPKINJU LJUBOMORNA ŽENA ZAPALILA ŽIVU! I lekari u čudu kako sada izgleda - posle više od 200 OPERACIJA!

Autor Tamara Veličković

Kako danas izgleda i živi Dana Vulin, Srpkinja koju je ljubomorna žena živu zapalila?

Izvor: Instagram/Screenshot

Prošlo je deset godina otkako je Dana Vulin živa zapaljena. Kada je pre deceniju odjeknula vest da je Natali Dimitrovska napala Australijanku srpskog porekla zbog ljubomore, svet je bio u šoku. Sve se dogodilo zbog Danine lepote. Privlačila je veliku pažnju muškaraca, a ljubomorna žena je napad smatrala opravdanim jer je "uhvatila supruga kako na kućnoj zabavi priča sa Srpkinjom".

Natali je tada prišla Dani i zahtevala je da joj kaže gde joj je suprug. Nije mogla da obuzda bes, posegla je za bocom sa medicinskim benzinom i polila. Kako je tada govorila, imala je jednu nameru - da joj uništi lepo lice. Dana je napisala knjigu pod nazivom "Worth Fighting For" u kojoj je opisala jezivu scenu kroz koju je prošla:

"Mahala je rukom, a potom je zamahnula sa hemikalijom i prosula mi je po licu, rukama, prsima, svuda iznad struka. U sekundi me je zahvatila i vatra, u sekundi je sve bilo u plamenu - rame, stomak, grudi... Vatra se proširila na glavu, kosa mi je planula u sekundi, a dok sam dohvatila nešto da skinem hemikalije koje su me grizle lice, već su mi i ruke gorele", napisala je Dana u knjizi, dodajući kako se automatski bacila na pod, počela da se kotrlja, ali je na taj način samo proširila vatru.

"Bol je bila nepodnošljiva, ali sam kroz vrištanje čula da Natali i Danijel beže i smeju mi se. Smejali su se dok sam ja živa gorela i to je bilo još jezivije, nisu osećali kajanje. Kad sam uspela da ustanem, vatra je bila još gora, nisam mogla ni da razmišljam od siline bola. U panici sam se nagnula nad lavabo i pokušala da ugasim vatru polivajući se", opisala je Srpkinja.

"Dok sam pokušavala da dođem do ulaznih vrata, osećala sam kako mi koža pada s prstiju. Uspela sam da ih otvorim i da dođem do susednog stana. Lupala sam po vratima i vikala", napisala je u knjizi. Tada je njene krike čuo muškarac po imenu Deni Erikson, a Dana kaže da ne bi bila živa, da nije bilo njega. Pozvao je Hitnu pomoć, a Dana je bila u veštačkoj komi. Imala je 200 operacija. Dve trećine tela bilo joj je unakaženo opekotinama trećeg stepena, a dve i po godine nosila je masku za lice.

Godinu i po dana je provela u bolnici, a koža na prstima joj je kompletno zamenjena tri puta. Danas šokira i lekare. "Niko nije mislio da je fizički moguće oporaviti se toliko", izjavila je svojevremeno, a ranije je o sebi govorila kao o "modernom Frankenštajnu" i da je "hodajuća reklama" za čuda koja čini moderna medicina. Danas ima svoju kliniku koja se bavi problemima na koži.

BONUS VIDEO:

(MONDO)