Stil

Letnji dani u ukusima BeanZ espresa

Izvor Promo

Kako provodite letnje dane? Da li uživate na obali reke ili planirate odlazak na neku morsku destinaciju? Kada vam se probudi avanturistički duh, da li ste spremni da prigrlite nove izazove i da ispisujete stranice sopstvenog letnjeg žurnala?

Izvor: Instagram/beanzcafe_serbia

Mi vam predlažemo da barem na jedan dan pobegnete od gradske vreve. Ali pre toga, okupite ekipu i započnite dan uz egzotičan svet BeanZ espresso kafe! Njeno jedinstveno geografsko poreklo sa svih meridijana donosi zrna u koja su utkana iskustvo i trud svakog od farmera iz predela Brazila, Indije, Nikaragve, Kolumbije, Tanzanije i odnedavno Konga. Prirodno gajene i neprocesuirane, ove kafe namenjene su svima onima koji znaju koliko vredi jedna šoljica vrhunskog epsresa, a raznovrsnost ukusa će vam pomoći da se prepustite rapsodiji aroma i da se pripremite za nezaboravan dan koji je pred vama.

Smiraj reke
Voda ima umirujući efekat na ljude i pozitivno utiče na naše raspoloženje. Zato predlažemo odlazak sa prijateljima na splav na Savi ili Dunavu. Nakon što se razbudite uz BeanZ espresso, pripremite omiljenju hranu i sa prijateljima krenite u nova istraživanja. Ne treba vam mnogo stvari: ništa više od omiljenog kupaćeg kostima, kreme sa zaštitnim faktorom i velikog peškira. Avanturistički duh je već uz vas.

Ada Safari
Prava zelena oaza u srcu Beograda! Ako želite da se isprobate u novim pustolovinama, predlažemo vam da probate sportski ribolov. Nova avatura će vam doneti neočekivano opuštanje i probudiće u vama istraživača spremnog da se prepusti izazovima.

Botanička bašta
Verujemo da ste je posetili, ali u letnjem periodu nudi pregršt zanimljivih dešavanja, a Staklena bašta i Japanski vrt će vam zelenilom i egzotičnim vrstama flore probuditi nove vidike i pokazati vam kako da uživate u prirodi a da istovremeno u punom potencijalu osetite sve njene darove i egzotiku.

Izvor: Instagram/beanzcafe_serbia

Ako ste ljubitelj drugačijeg odmora koji uključuje ekstremne sportove, bajking, bandži-džamping ili karting, upustite se u avanturu tokom leta dok još imate prilike, ali izdvojte vreme i da provedete poneki mirni i opušteni dan koji ćete započeti espresso kafom vrhunskog kvaliteta. Na sajtu BeanZ-a možete pronaći sve što što je u ponudi. Pretplatom na neki od paketa, sa kafe aparatima ili bez njih, jednom mesečno na adresu stiže paket kafe u zrnu po želji i meri. Ako poželite da probate nove ukuse, možete promeniti paket u bilo kom trenutku.

Naši istaknuti farmeri su vam idealan saveznik za šta god da se odlučite:

Luiz Alberto iz Brazila u 100% arabika zrnima sjedinjuju neodoljive arome tamne čokolade i slatkoće karamele sa orašastim notama pečenih badema, a Eduardo ispod sunca Nikaragve gaji zrna koja donose prepoznatljivu notu crne čokolade i slatkoće sušenog voća. Iz daleke Indije dolazi Ramesh koji nam daje kafu izražene jačine, napravljene od 100% zrna robuste, obiluje notama začina, orašastih plodova i crne čokolade, što je čini odličnim izborom za sve one koji žele da istražuju autentične ukuse Indije.

Maria iz Kolumbije sa kafom prožetom posebnim aromama mlečne čokolade, breskve i delikatnih voćnih nota i Digner iz Tanzanije koja uzgaja zrnevlja kafe u podnožju Kilimandžara sa notama čokolade, crnog čaja i ukusa šumskog voća, donose specifične ukuse svojih zemalja, a poslednji novitet u BeanZ asortimanu je Katungu koji potpisuje mlada farmerka, iz Hutwe oblasti u Kongu. Novi ukus ove 100% arabike je neobičan spoj intenzivnih aroma crne čokolade, karamele, tropskog voća i crnog čaja, isprepletanih u svakom potpuno opranom zrnu organskog porekla.

Svaki gutljaj BeanZ-a otkriva bogatu paletu ukusa. Ispijanje ovog premium espressa obradovaće vaša nepca i priuštiće vam pravi ugođaj u svakom gutljaju, jer svaka šoljica kafe nosi sa sobom jednu životnu priču koju samo pravi ljubitelji espressa mogu da shvate i dožive u potpunosti.

Uživajte u svakom trenutku i stvarajte nove uspomene jer letnja euforija upravo tome i služi.

Tagovi