POZIV OD SUPERĆELIJSKE OLUJE

NEMANJA IZ STARE PAZOVE IDE NA SVADBU KOD MLADENACA KOJE NE POZNAJE: Ovo se još nije desilo, za sve krivo JAKO NEVREME!

Autor Tamara Veličković

Nemanja Stevanov iz Stare Pazove ide na svadbu u Loznicu kod mladenaca koje ne poznaje.

Izvor: TV Prva/screenshot

Slučajni poziv obećava dobar provod - makar to tako obično biva. Nemanja Stevanov iz Stare Pazove dobio je pozivnicu za svadbu 19. jula, ali sasvim slučajno. "Dostavila" mu je superćelijska oluja, tako što je preletela 92 km od Loznice do Stare Pazove. Deveti septembar je datum kada će svadba održati, a Nemanja Stevanov je odlučio da ode.

"Pa, kako smo imali ova nevremena i ove oluje, jedno jutro sam izašao, počistio dvorište i lišće i pogledam u lavandi pozivnicu. Ja rekoh 'Je, super, dobio sam poziv za svadbu'. I ja onako, čisto iz šale, objavim to na Fejsbuku i pitam prijatelje: 'Šta mislite? Da li bi trebalo da idem na tu svadbu, s obzirom da je način koji sam pozvan neobičan? Oluja me je pozvala na svadbu'. I dobio sam razne komentare da treba, da obavezno treba da idem na svadbu", objasnio je Nemanja u emsiji "150 minuta" na Prvoj.

Pozivnicu je objavio na Fejsbuku, a onda je ubrzo stupio u kontakt sa mladoženjom. "Tek kad smo postali prijatelji, on je otvorio i video sve to i ostao šokiran da je sve to tako uzelo maha i da je tajna pozivnica toliko preletela i došla kod mene u lavandu. Ja kažem - nemam ruzmarin, ali lavanda je dobra. Ja ću vrlo rado otići na tu svadbu i možda povedem i prijatelja neke, s obzirom da je mladoženja rekao da sam dobrodošao", ispričao je Nemanja.

Što se poklona tiče, Nemanja kaže da će sigurno, simbolično odneti buket lavande. "Pa siguran sam da ću poneti jedan buket lavande, pošto sam je našao u lavandi, a videćemo, dogovorićemo se sa mladoženjom. Sledeće nedelje treba da se nađemo, da popijemo piće, da se upoznamo pre svadbe, pa ću ga pitati šta želi", ispričao je Nemanja i dodao da je simbolično to što je pozivnica upala baš u lavandu, jer se ona vezuje za romantiku i ljubav.

"Imam jedan red lavande oko kuće. Vrlo interesantno, s obzirom da lavanda ima tu slatku privlačnu aromu, da se vezuje obično za neku romantiku i za ljubav. Baš jedna pozivnica iz 92 km dalekog mesta stigne i padne baš u lavandu", ispričao je Nemanja koji, bez sumnje, jedva čeka da se provede na svadbi 9. septembra.

BONUS VIDEO:

(MONDO)