VIDEO

ANA PROVELA LETO NA LUKSUZNOM KRSTARENJU I SVE SNIMILA! Prizor koji svima prepričava - "Ovo nikad nisam videla na BRODU"

Autor Tamara Veličković

Ni sama nije mogla da veruje šta jedan brod može da sadrži.

Izvor: Tiktok/printscreen/anna..paull

Australijska influenserka i model Ana Paul, koju na društvenim mrežama prate milioni ljudi, ovoga leta odlučila je da ode na luksuzno krstarenje. "Nikad nisam bila na krstarenju, jako sam uzbuđena", rekla je. U snimku koji je objavila na TikTok-u pokazala je kako izgleda unutrašnjost luksuznog broda kojim je sa porodicom otišla na krstarenje.

Na njemu se nalaze čak i klubovi, nekoliko kazina, brojne prodavnice sa modnim komadima svetskih dizajnera, Starbaks... Sobe su moderno uređene i raspoređene na nekoliko spratova. Ana je brodom otputovala do Santorinija u Grčkoj. Pokazala je kako izgleda Santorini dok ga se gleda s mora. Na vrhu visoke planine nalaze se apartmani i hoteli u kojima turisti odsedaju.

"Ja sam mislila da su kuće duž cele planine, a ne samo na vrhu. To je baš zanimljivo", rekla je iznenađena Ana. U drugom snimku pokazala je kako izgleda njen smeštaj na brodu. Ima kupatilo, a u sobi se nalaze bračni krevet, ormari i televizor. Otkrila je i da oko celog broda postoji staza kako bi gosti ujutru mogli da prošetaju ili trče.

Od dodatnih sadržaja postoje auotomobili kao u luna parkovima, tobogan, bazen i brojne druge zabavne aktivnosti. "Nikad nisam bila na krstarenju, pa nisam znala šta mogu da očekujem. Imaju sve. Ovo nikad nisam videla na brodu", rekla je. U još jednom snimku pokazala je kako izgleda noćni život na brodu, a pratioci su oduševljeni. Pogledajte:

 BONUS VIDEO:

(MONDO)