Stil

PRVO MAHALA SRPSKOM ZASTAVOM, A SAD MAŠE U VENECIJI! Slavna Albanka provocira: Došla polugola i paradirala u BUNDI

Autor Teodora Boškovski

Pevačica albanskoh porekla, Rita Ora, došla je na Filmski festival u Veneciji polugola...

Izvor: Profimedia

Juče je počeo prestižni Filmski festival u Veneciji koji će trajati sve do 9. septembra. Na otvaranju pristigle su mnoge poznate ličnosti, svaka u svom modnom izdanju. Među njima se pojavila i pevačica albanskog porekla Rita Ora (32), još jedna od zvanica.

Bura oko slavne Albanke i dalje se ne stišava od kada se na koncertu u Mađarskoj ogrnula srpkom zastavom i njome mahala. I dok na srpskoj Internet sceni kruže domišljati sadržaji na račin njenog "kiksa", te su joj neki i nadenuli ime Ristana Orić, s druge strane, njeni zemljaci joj pišu da je "izdajnik". Kako god, ova 32-godišnja pevačica poreklom iz Prištine, pravdala se time da od jakog svetla na bini nije prepoznala čija je zastava u pitanju.

Izvor: Profimedia

Njen dolazak u romantičnu Veneciju nije prošao neprimećeno - kao da se i sama trudila da bude u centru pažnje posle nedavnog događaja o kome svi bruje. Na glavni trg, tačnije kopno, došla je u elegantnom drvenom čamcu, što se ne može se isto reći za Ritu Oru. Na njoj nije bilo ni "e" do elegancije. Ekstravagancija, kič i golotinja opet su osvanuli u njenom modnom izdanju.

Pošetala je u prozirnom kombinezonu sa tufnicama ispod kog se nazirao crni donji veš i to od šljokica. Na sve to, u sred avgusta, odlučila je da se ogrne belom bundom do poda. Celokupan izgled upotpunila je ogromnim crnim naočarima, dok je dole obula glomazne crne platforma sa predimenzionalnom mašnom oko zglobova.

Pogledajte u galeriji kako je Rita Ora izgledala:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)