Stil

JELENA NA DOČEKU ZASIJALA U HALJINI SA SNAŽNOM SIMBOLIKOM! Evo šta se krije iza dezena D&G kreacije koja košta 2.000 €

Autor Teodora Boškovski

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, pojavila se na dočeku u efektnoj haljini! Evo koju simboliku krije.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Sinoć je na spektakularnom dočeku našeg najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i srebrnih (a nama zlatnih) košarkaša odjekivala neopisiva energija građana. Toliko podrške, energije, osmeha i suza se skupilo na jednom mestu, a mi smo još jednom pokazali da smo sportska nacija!

Suze nije mogao da zadrži ni Nole iz koga su prilikom obraćanju na Balkonu Skupštine grada emocije samo navirale. Kao najveća podrška uz Novaka je bila i njegova supruga Jelena Đoković. Mnoge je posebno oduševio trenutak kada je Jeca poljubila uplakanog Noleta posle njegovog emotivnog trenutka.

Inače, Jelena se pojavila na dočeku sa Novakovim bratom, Markom, a svima je u oči upala njena jednostavna i skromna haljina koja se nije isticala, a opet je Jelena zablistala u njoj.

Za ovu jedinstvenu priliku Jelena se odlučila za  posebnu odevnu kombinaciju. Midi haljina od mešavine svile u stilu jedistvene modne kuće "Dolce&Gabbana", inspirisana sicilijanskom kulturom i bojama, bila je veoma efektan izbor. Haljina je u online prodaji dostupna za oko 1.950 evra.

Lepršava haljina sa dizajnom trešanja koje inače predstavljaju "voće sreće", savršeno se slagala uz neupadljive bež štiklice. Svakako sreća i radost na dočeku su preplavili sve prisutne! I za kraj, kao najlepši detalj na njoj bio je osmeh koji nije skidala sa lica.

Pogledajte u galeriji kako je Jelena Đoković izgledala:

 (MONDO)