Pravila za brak

"MOJ MUŽ MORA DA ZARAĐUJE VIŠE OD 190.000 € GODIŠNJE!" Manekenka šokirala SPISKOM: Ne sme da izlazi, a važne su i GODINE

Autor Teodora Boškovski

Manekenka Klo Amor otkrila je detaljan spisak stvari koje njen budući muž mora da ispuni!

Izvor: Instagram/screebshot/justchloeofficial

Manekenka i influenserka Kloi Amor (32) otkrila je neverovatne zahteve i uslove koje njen budući muž mora da ispuni. Na njenog spisku za idealnog muškarca nalazi se podugačak spisak stavki, među kojima prednjači finansijski momenat.

Želi da na prvom sastanku odmah eliminiše one "neuredne, lažove, nepoštene i željne provoda". Otkrila je i da ima posebnu taktiku kojom "nedostojne" udvarače rešava po kratkom postupku. U obzir dolaze samo oni koji zarađuju koliko i ona ili više, dakle, godišnja plata mora da iznosi oko 193.000 evra.

Manekenku na Instagramu prati skoro milion ljudi, a pohvalila se da sama zarađuje više od 20.000 evra mesečno. Kako kaže, finansije muža su ključne, dok je novčana sigurnost veoma važna u braku. S toga se češće odlučuje za zdrelije i starije muškarce.

Izvor: Instagram/screebshot/justchloeofficial

"Nije da sad tražim starije razvedene muškarce, ali ipak više volim da nisu oženjeni i da nemaju decu", priznala je Kloi, ne mareći što je zbog ovoga mnogi osuđuju.

Na spisku onoga što muškarac mora da ima je i da zna dobro da sluša i komunicira, da bude poseban i da se zbog njega oseća poželjno i sigurno. Takođe, mora da bude odgovoran za svoje greške i da prizna kada nije u pravu. Što se tiče fizičkih karakteristika, mora da ima taman preplanuli ten, treba da ide u teretanu, da bude  pametan, zabavan, emotivan, da zna dobro da se ljubi, da je pun razumevanja, da ne osuđuje, da ima se*sualno iskustvo i da nema predugačku kosu.

Takođe, ne sme previše da izlazi, ali mora da bude samouveren, duhovit i pun razumevanja. Složićete se, spisak je podugačak...

Pogeldajte u galeriji manekenku Kloi Amor:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)