SENZACIJA

KO JE "NAJLEPŠI ARAPIN" KOJI JE PROTERAN ZBOG SE*EPILA: Skandal bogataša teškog 10 MILIONA DOLARA - žene mu došle glave!

Autor Tamara Veličković

Omar Borkan Al Gala je senzacija na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/screenshot/omarborkan

Omar Borkan Al Gala je preduzetnik, pesnik, model, glumac i fotograf. Danas je senzacija na društvenim mrežama - dok na Fejsbuku ima više od 2,4 milion pratilaca, Instagramu broji skoro milion i po. Omar je postao planetarno poznat nakon što je, navodno, proteran iz Saudijske Arabije jer je bio "previše privlačan". Šta se dogodilo i ko je muškarac čije se bogatstvo procenuje na 10 miliona dolara?

Omar je rođen 23. septembra 1990. u Bagdadu u Iraku, a odrastao je u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nakon toga se preselio u Vankuver kako bi razvio svoju glumačku i manekensku karijeru. Slavu je stekao nakon neobičnog skandala iz 2013. godine. Incident se dogodio tokom kulturnog festivala u Rijadu, gde je sa svojim kolegom radio na promotivnom štandu. U intervjuu iz januara 2015. Omar se osvrnuo na celu situaciju i otkrio šta se zapravo dogodilo.

"Neke devojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirale su moj štand, tražeći autograme i fotografije. Međutim, meštanima se to nije dopalo, posebno nadležnim organima, pa su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival", rekao je i dodao da su mu rekli kako postoji zabrinutost da će se gosti manifestacije zaljubiti u njega.

Priča je kasnije dobila obrt. Delegacija Saudijske Arabije objavila je saopštenje u kom je istaknuto da od Borkana nikada nije traženo da napusti državu, već samo festival, jer u njihovoj državi važi pravilo da žene ne komuniciraju sa muškarcima koji nisu iz porodice. Takođe su naveli da je Al Gala izveo "nepristojne" plesove na događaju. Bez obzira na sve, to je bio trenutak kada je Al Gala neformalno dobio titulu "najlepšeg Arapina".

Slavni model uživa u vožnji skupih automobila i ima veliku kolekciju. Vlasnik je "Range Rover-a", crvenog "Mini Cooper-a" i žutog terenca "Lamborghini-ja". Kada je u pitanju njegov ljubavni život, malo ko zna kako njegova bivša supruga izgleda. Omar se 2015. venčao sa Jasmin Oid, modnom dizajnerkom. Ipak, već 2018. došlo je do razvoda. Svoju vezu držali su u strogoj privatnosti, a 2016. dobili su sina. Pogledajte kako lepa Jasmin izgleda:

BONUS VIDEO:

(MONDO)