OSNOVALA KURS

5 PRAVILA UZ KOJA MOGU DA OBRLATIM SVAKOG MUŠKARCA: Ruska špijunka zavodi k'o od šale, pa OČITALA LEKCIJU ženama!

Autor Tamara Veličković

Bivša ruska špijunka, koja je godinama zavodila strane agente za KGB, deli lekcije ženama.

Izvor: Profimedia/Jam Press

Alija Roza (39), bivši agent KGB-a, poznata je kao "ženski Džejms Bond". Rođena je u Kazahstanu, a postala je špijunka ruske vlade napon pada Sovjetskog Saveza. Njene misije obavljene su u strogoj tajnosti, a dovele su je do toga da je danas ekspert za "psihologiju muškaraca". Zato je odlučila da otkrije "kako se svaki muškarac obara s nogu".

Za to je osmislila kurs po ceni od 230 evra po satu! Njena zarada na godišnjem nivou iznosi oko 1,5 miliona evra. Alija ima tim od 2.000 članova. Žene veruju da će naučiti njene trikove, jer kako Alija kaže, alate koje otkriva koristi i sama, u svakodnevnom životu. "Kada organizujem događaj, pozovem ih na modne prezentacije ili popodnevne čajeve, imam pristup poznatim ličnostima i luksuznim modnim brendovima koje je teško dobiti", kaže ona i dodaje da se sve svodi na harizmu.

Izvor: Profimedia/Jam Press

"I moja majka i otac su bili deo sovjetskih tajnih službi, pa je valjda bilo prirodno da i ja uđem u to. Naučili su me svemu o špijuniranju - kako da hodam, kako da se šminkam i, najvažnije, kako da razumem psihologiju muškaraca. Sve je u harizmi. Najbolje je da stojite ispred ogledala i gledate se svaki dan i pronađete pet osobina koje volite kod sebe. Nije važno šta je to. To može da bude crta lica, pa čak i stopala ili ruke. To je sve u svrhu da prevarite svoj mozak da pomisli: 'Ja sam boginja'", otkriva.

Izvor: Profimedia/Jam Press

Top 5 najvažnijih saveta:

  1. Nikada ne dajte direktne odgovore na pitanja
  2. Nikada ne spavajte sa muškarcem na prvom sastanku
  3. Obožavajte se u ogledalu da biste izgradile svoje samopouzdanje
  4. Napalite se pre sastanka
  5. Pretvarajte se da ste čuli nešto o muškarcu sa kojim izlazite i neka nagađaju šta je to

BONUS VIDEO:

(MONDO)