Stil

TOP MODNE KOMBINACIJE VIKTORIJE BEKAM ZA POSAO! Sa DVE boje postižete ELEGANCIJU, evo šta će se nositi na JESEN i ZIMU

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte neke od elegantih modnih kombinacija Viktorije Bekam. Mogu da vam posluže kao inspiracija...

Izvor: Profimedia

Viktorija Bekam, jednom rečju ikona stila, zna kako da iznese svaki komad odeće. Nakon muzičke karijere, svoj talenat je pronašla u modi i nije nimalo pogrešila. Jedna je od onih kojoj je elegancija na prvom mestu. Retko se može videti u valgarnom i provokativnom izdanju, dok su joj široke pantalone i sakoi zaštitini znak.

Njene modne kombinacije i stilovi namenjeni su za sve dame koje vole da iznesu eleganciju i sofisticiranost gde god da se pojave. S obzirom da Viktorija polako gazi petu deceniju, inspiraciju u njenom oblačenju mogu da nađu sve dame preko 40 godina, ali svakako nema pravila. Monohromatska i dvobojna modna izdanja sa oštrim dizajnom namenjeni su sve. Ćesto se može videti u pantalonama sa širokim nogavicama, kako plitkim, tako i sa dubokim strukom i štiklicama. "Tihi luksuz" je jedan od njenih stilova. Dugački mantili i kaputi koje nosi Viktorija Bekam biće u jeku za sezonu jesen/zima.

Izdvajamo nekoliko modnih kombinacija Viktorije Bekam koje mogu da vam posluže kao inspiracija za posao, poslovni sastanak, ručak ili izlazak u grad.

Pogledajte u galeriji neke od modnih izdanja Viktorije Bekam:

 BONUS VIDEO:

  (MONDO)