Stil

SVI PONOVO BRUJE O SRPKINJI KOJA SVETSKE FACE BACA U SENKU! Tamara u providnoj haljini, a vulgarnosti nigde - DESETKA!

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić je dokaz da providna haljina ne mora da izgleda vulgarno.

Izvor: Profimedia

Odavno je poznato da Tamara Kalinić dominira u modnoj industriji. Srpkinja modnim kombinacijama oduševljava svetsku javnost, diktira trendove i hrabro iznosi ekstravgantna izdanja koje malo ko sme. Njeno pojavljivanje na prestižnoj Miu Miu reviji na Nedelji mode u Parizu ponovo je privuklo ogromnu pažnju. Razlog je trenutno najpopularnija haljina koja vam u izlogu možda ne bi ni privukla pažnju.

Svi znamo da je providna odeća mač sa dve oštrice, ali Tamara je uvek bila spremna da rizikuje kada je oblačenje u pitanju. Dokazala je da providno ne mora da izgleda vulgarno. Reč je o modelu u bež boji koji diskretno razotkriva veš, ali daleko od provokativnog načina. Gornji deo haljine sačinjen je od ivica u roze boji, dok su cvetni detalji dali određenu dozu romantike.

Podsetimo, Tamara Kalinić se naša na listi Top 10 influensera 2021. godine, na kojoj je zauzela 7. poziciju među najpoznatijim svetskim imenima. Dok je studirala na Farmaceutskom fakultetu u Engleskoj, Tamara Kalinić je odlučila da pokrene svoj blog pod nazivom "Glam&Glitter", što se i dogodilo pre više od deset godina. Danas je jedna od najboljih influenserki širom sveta, koja broji 1,5 miliona pratilaca na Instagramu.

Da je bež boja aktuelna kao i haljina sa cvetnim detaljima, pokazala je i glumica Anja Tejlor - Džoj prošlog vikenda na svom venčanju u Veneciji. Na istom događaju pojavila se i Adrijana Lima koja je svojim izgledom zapušila usta svima koji su je prozivali da je debela. Pogledajte kako je Tamara Kalinić izgleda u najpopularnijoj haljini:

...kao i kako Tamara uživa u društvu Kim Kardašijan:

BONUS VIDEO:

(MONDO)