Stil

ODUVALA HOLIVUDSKE DAME, SAD OBUKLA TANGA FARMERKE! Naviknite se na NOVU Mariju Karan, nije odolela kontroverznom trendu

Autor Tamara Veličković

Ni Marija Karan nije zaobišla trend koji je zaludeo žene.

Izvor: Instagram/marakaran

Marija Karan sve više "bode oči" javnosti modnim kombinacijama. Na Dior reviji u Parizu uspela je da zaseni čak i Šarliz Teron koja je sedela u prvom redu. Svi su komentarisali stajling koji je sastojao od bele košulje sa efektnom crnom kragnom i midi suknje od tila. Srpska glumica je ovoga puta napravila pometnju na ulicama Pariza.

Razlog su kontroverzne tanga farmerke, model koji je zaludeo žene širom sveta. Dame koje su ih nosile kažu da su odlične jer oblikuju figuru i imaju specifičan dizajn. Potpisuje ih Mugler, koji je koristio recikliranu likru kako bi postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline.

Izvor: Instagram/marakaran

Model koji je definitivno proslavila Irina Šajk, privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Marija je fotografiju objavila na Instagramu, gde je dobila niz pozitivnih reakcija. Kada su u pitanju dame sa domaće scene, nosile su ih i Anastasija Gudelj, Dunja Jovanić, kao i supruga Nemanje Nedovića, Mina Milutinović Nedović. Pogledajte kako je Marija Karan izgledala na Dior reviji:

BONUS VIDEO:

(MONDO)