Stil

IRINA ŠAJK NAVUKLA BAPSKI DŽEMPER I IZDOMINIRALA! Mnogi se groze JESENJEG TRENDA koji počinje da vlada, a vi? (ANKETA)

Autor Tamara Veličković

Irina Šajk je dokaz da "bapski džemperi" mogu da izgledaju trendi!

Izvor: Profimedia

Dok je veliki broj devojaka danas spremno da se oblači oskudno i po niskim temperaturama, poznate dame znaju kako da postignu udoban i efektan stajling. Trenutno su popularni tzv. "bapski džemperi" koje modni stručnjaci definišu kao glavni trend za jesen 2023. Ako ne možete da zamislite kako da postignete se**epilan autfit u ovom komadu odeće, pogledajte rusku manekenku koja je izdominirala.

Irina Šajk je napravila opštu pometnju nakon što je sa ćerkom prošetala ulicama Njujorka. Obukla je predimenzionirani džemper bež boje, a ispod njega ogromnu belu košulju sa savršeno ispeglanom kragnom. Čitavu kombinaciju iznela je tako da odaje utisak da je u haljini, a upotpunila ju je crnim čizmama do kolena sa debljom štiklom. Naočare su dale određenu dozu urbanosti, a koliko je dobro izgledala, dokazuju pogledi prolaznika koji su bili uprti u nju.

Izvor: Profimedia

"Grozite se koliko hoćete, ovo bruka izgleda", "Irina, baba bi bila ponosna na tebe", "Žena džak da navuče na sebe, izgledala bi odlično", "Njoj nema ravne", "Ova žena uvek diktira trendove. Šta obuče danas, sve nose sutra", "Meni je ovo strava", "Hvala što mi je neko konačno pokazao kako ovo da nosim, a da ne izgledam smešno", glase samo neki od komentara na mrežama. Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO)