FOTO

JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG HALJINE OD 47.400 DINARA! Ovako nešto NIJEDNA nije obukla, svi imaju isti komentar

Autor Tamara Veličković

Svi bruje o haljini Jovane Joksimović!

Izvor: Instagram/printscreen/jjovanajoksimovic

"Čist luksuz i perfektan stil" komentar je koji kruži društvenim mrežama, a koji je posvećen srpskoj voditeljki. Jovana Joksimović godinama važi za jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima, a sada je obukla haljinu koja je privukla ogromnu pažnju javnosti. Fotke je objavila na Instagramu, a obožavatelji su satima komentarisali.

Reč je o drugačijoj haljini u odnosu na one u kojima smo navikli da vidimo voditeljke. Beli urbani model suženog struka i visokih džepova stvoren je za svaku priliku. Zlatna dugmad dala je određenu dozu elegancije. Mnoge je zanimalo gde je haljina kupljena, a voditeljka nije krila. Cena ove haljine je neverovatnih 47.400 dinara!

"Pametna, lepa i zgodna žena! I sreća joj viri iz očiju! Sta više poželeti", "Uvek perfektan stajling", "Odlično ti stoji", "Super izgledaš", "To se zove stil", "Čist luksuz", glase samo neki od komentara. Podsetimo, Jovana Joksimović je jednom prilikom otkrila da voli kada su njeni naslednici lepo obučeni i uživa u šopingu za njih. Što se nje, ali i supruga Željka tiče, istakla je da se ne seća kada su poslednji put nešto kupila.

"Ni Željko ni ja sebi dugo, dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama donese neki dizajner nešto da isprobamo, pa onda kupimo sebi. Ali ovako, da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečju garderobu, materijale. Pa ko ima pitanja, mogu da ga posavetujem", izjavila je voditeljka za domaće medije. Pogledajte kako izgleda haljina koja košta 47.400 dinara:

BONUS VIDEO:

(MONDO)