Stil

CONVERSE SADA IMA SVOJ SOUNDTRACK

Izvor Promo

Stvarali smo muziku sa Konstraktom, Kene Berijem i Bukijem.

Izvor: Promo

I Our Beat koji je zazvonio sve do Bostona se svima dopao.

Pa smo, naravno, poželeli još.

Još muzike, još ritma, još dobrog zvuka.

I napravili smo svoju Converse Spotify listu punu ritma. Našeg ritma.

Ali hteli smo i još saradnji sa sjajnim ljudima koji muziku vole kao i mi. I zbog toga nismo stali samo na našoj Converse Spotify listi.

Izvor: Promo

Najbolje stvari nastaju kad se povežu oni koji razmišljaju različito, ali osete isto i zato smo i ovaj put sarađivali sa onima koji ne mogu da preguraju dan (a ni noć) bez omiljene muzike. Koji ne mogu da zamisle šetnju, izlazak, učenje, trening – bez omiljenih stvari. I na nogama i u ušima. I koji žele da svoj muzički ukus podele sa svetom.

Članovi Converse All Star zajednice, mladi ljudi koji se bave različitim umetničkim disciplinama, ali bez izuzetka obožavaju muziku su nam opet pokazali i dokazali svoju kreativnost.

Izvor: Promo

Pozvali smo ih da naprave svoju Spotify playlistu, sa minimum sedam pesama na njoj i daju joj specifično ime koje će verno dočarati sve ono što može da se čuje na njihovoj playlisti plus hešteg #ConverseSrbija.

I muzički maraton u Converse patikama je počeo, a mi čekamo da nam se u svom ritmu pridruže svi zainteresovani. Na startu, na sredini ili na kraju – nije bitno.

Bitno je da preslušate playliste naših All Star-ova i nađete omiljenu.

Izvor: Promo

Tagovi