Stil

SAMO ONA SME DA OBUČE NAJRIZIČNIJU HALJINU IKADA! Fotke obilaze svet i nikome ništa nije jasno - "KAKO SE IDE U WC?!"

Autor Tamara Veličković

Uvek je spremna da rizikuje i iznese ekstravagantne modne komade.

Izvor: Profimedia

Sećate li se "gole haljine" koja je osvojila hiljade žena širom sveta? Mnogi su je smatrali najrizičnijom zbog providnog materijala, ali kad vidite kakva haljina joj postaje konkurencija, biće vam jasno i zašto. Svet upravo obilaze fotke smelog izdanja koje je ponela glumica i model Džulija Foks. Poznata po ekstravagantnim izdanjima, ponovo je dokazala da može da obuče baš sve što vam padne na pamet.

U Njujorku je održana svečanost Grow Gala, a kao i uvek, brojne holivudske zvezde pohvalile su se toaletama na crvenom tepihu. Kada se Džulija Foks pojavila, nastala je opšta pometnja. Za Džuliju je "gola haljina" prevaziđeni model, pa je otišla korak dalje. Pojavila se u crvenoj kožnoj haljini koja je od struka zapravo bila od traka sa širokim prorezima.

Izvor: Profimedia

Ako se malo zagledate, videćete da ova haljina "ne leži" dobro. Ne odaje utisak da je udobna, a mnogi su na mrežama zgroženi modelom. "Šta je bre ovo?!", "Čoveče... Pa sve se vidi", "Ništa ružnije nisam video", "Koliko žene sebe upropaste ovako bizarnim modnim komadima", "Kako se ide u WC u ovome?!", "Kakav promašaj", glase samo neki od komentara... Ipak, Džulija je inače poznata po ekscentričnim modnim komadima koji dosta otkrivaju, te se čini da je komentari i ne dotiču.

Izvor: Profimedia

Šta vi mislite, da li vam se dopada ovakva haljina?

BONUS VIDEO:

(MONDO)