OGLAS ZA POSAO

HRVATI TRAŽE LJUDE KOJI ĆE ISPROBAVATI IGRAČKE ZA ODRASLE! Počele prijave, ovo su IDEALNI KANDIDATI kojima daju PREDNOST

Autor Tamara Veličković

Da li biste isprobavali igračke za odrasle za novac?

Izvor: Shutterstock/BearFotos

Na platformi PickJobs objavljen je oglas u kom hrvatska kompanija zapošljava parove za testiranje igračaka za odrasle. Oglas važi do 10. novembra 2023. godine i privukao je ogromnu pažnju. Nedavno otvoreni onlajn šop za odrasle "Se**hopecstasy" traži dve osobe koje bi testirale najnovije igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu.

"S obzirom na brzu promenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, kompanija 'Sky-shop' traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznovrsne igračke. Osim što će imati priliku da isprobaju različite igračke, budući testeri imaće zadatak da pruže povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda", stoji u opisu oglasa.

"Znam da to baš nije uobičajeno, ali mi smo nova firma, krenuli smo sa tim onlajn šopom i kako izlazimo na tržište, jednostavno nam trebaju recenzije artikala. Ja sam muškarac, ne mogu sve artikle da probam, a i nije mi namera da sve probam. Tako da će nam te recenzije biti pokazatelj kojim ćemo putem razvijati naš šop. Jednostavno, teško je dobiti neka tržišna istraživanja u toj branši, pa smo odlučili da to pokrenemo ovako", rekao je za Večernji list vlasnik kompanije koja je pokrenula onlajn šop za odrasle, Leonardo Šuper. Takođe, dodao je kako posao testera igračaka za parove uključuje i isprobavanje raznih proizvoda, poput igračaka i drugih proizvoda "koji poboljšavaju intimnu povezanost".

Idealni kandidati

Osim toga, parovima će biti dodeljen niz proizvoda za testiranje, a od njih se traži ocena njihove efikasnosti, zabave i doprinosa odnosu. "Mislim da takve stvari postoje, ali evo, kod nas - mi sa time počinjemo. Mi ćemo preko 'PickJobs-a' dobiti sve prijave, ali iskreno ne znam šta da očekujem. Možda će se javiti ljudi, možda i neće, možda bude 50 do 100 prijava. Mogu da nam se jave i studenti, mogu da dobiju i ugovor o radu. Sve živo dolazi u obzir, pa ćemo videti, svakako uz strogu diskretnost. Idealni kandidati su parovi", rekao je Leonardo.

Na pitanje kako će se birati idealni kandidati ako ih bude mnogo, odgovorio je sledeće: "Prednost će imati parovi, oni su nam prioritet. A svaki kandidat koji se prijavljuje, moraće da napiše par rečenica zašto je on baš pravi za to i videćemo ko su najzanimljiviji kandidati. Važno je da li imaju iskustva u tome, jesu li pre koristili te igračke", odgovorio je Leonardo Šuper.

BONUS VIDEO:

(MONDO)