FOTO

KRV IZ OČIJU, KANDŽE OD NOKTIJU I COKULE NA NOGAMA! Megan Foks posle dugo vremena, SVI ZGROŽENI: Lepa ženo, gde nestade?

Autor Tamara Veličković

Megan Foks ponovo šokira svojim izdanjima.

Izvor: Profimedia

Megan Foks posle dugo vremena objavila je fotku sa verenikom, muzičarem Mašinom Ganom Kelijem, a reakcije su negativne. Mada je reč o kostimu za Noć veštica, Megan Foks svakako dobija prozivke na račun izgleda, a sve otkako je u vezi sa kontroverznim reperom. Čak su je upoređivali i sa prostitutkom, brojni obožavatelji isticali su koliko se upropastila, ne krijući zgražavanje nad "bizarnim" modnim kombinacija.

Ovoga puta, par se maskirao u likove iz filma "Kill Bill" - Gogo Jubari i Mlada. Fotografije su iznenadile fanove koji nisu znali da su se Megan i Mašin pomirili. Ispod fotografija koje je glumica objavila, uglavnom su pisali iste komentare. "Gde je ona lepa žena...", "Koliko je pukla", "Vi ste i dalje zajedno?", "Kakav ti je to ogromni žuti modni dodatak?", "Nadam se da nisi ponovo sa njim, zaslužuješ bolje", "Pomirili ste se?", "Prekini sa njim", "Zar te nije prevario?", "Možeš puno bolje", "Megan, postala si grozna", "Koliko je lepša kad je 'normalna'", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Megan i Mašin su najviše uvreda dobili kada su se prošle godine za Noć veštica maskirali u popa i grešnicu. Reper je bio obučen u sveštenika koji daje pričest Foksovoj, dok je ona klečala u kožnim tangama i snimala se. "Šta je ovo, nisam pobožan, ali ovakvo vređanje religije je jezivo", glasio je jedan od komentara na glumičinom Instagramu, dok je većina njih bila daleko jednostavnija: "Sveštenik i dr*ca u tangama, da li ste vas dvoje normalni?".

Pogledajte i neke od najupečatljivijih izdanja Megan i Mašina:

BONUS VIDEO:

(MONDO)