Žurke

U NAJELITNIJI SVINGERSKI KLUB NE MOŽE SVAKO DA UĐE! Ekstremna pravila za visoku cenu - godine su najmanji PROBLEM

Autor Teodora Boškovski

Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata najelitnijeg svingerskog kluba na svetu!

Izvor: Shutterstock/David Bokuchava

Svingerski klubovi u svetu su opšte popularni i u Srbiji se može naleteti na par. Kada je reč o najeksluzivnijem svingerskom klubu na svetu, to se defintivno može reći za "Klub majmuna" u Melburnu. Iako se trude da sve bude pod konac i da sakriju informacije o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata, ipak po koja infomracija procuri u javnost.

Tako je javnost prošle godine uspela da sazna stroga pravila za ulazak u ovaj klub za svingere. Osim posebne pozivnice za ulazak u klub, gosti moraju da ispune niz zahtevakako bi uživeli u svingerskim zabavama.

Nažalost ovaj svinger klub ima I diskriminušući ton, te nešto punijim damam ulazak nije dozvoljen. Primera radi, žene koje su žele da dobiju pristup ovom klubu moraju su da dokažu da nose veličinu XXS, XS ili S i to slanjem svojih fotografija u bikiniju ili donjem vešu. Slična je situacija i sa muškarcima. Ulazak u klub nije im bio dozvoljen ako imaju "višak kilograma oko struka ili stomaka”.

Starosno ograničenje

Muškarci i žene moraju da imaju između 21 i 35 godina ako žele da uđu u klub, te na fotografijama koje šalju ne smeju da "uvlače stomak" ili nose "naočare za sunce".

Cene

Čak i ako se uklapate u navedene mere i godine, ipak je neophodno izdvojiti ne toliko malu cifru novca. Cena ulaska u klub za jedan par iznosi 100 dolara, singl muškarac plaća 120 dolara, a singl žena 50 dolara.

Tuširanje obavezno

Tuširanje pri ulasku u klub je obavezno, a na njihovoj veb stranici upozoravaju da lošu higijenu neće tolerisati.

"Molimo vas da vodite računa da vaša lična higijena bude 150 odsto, što znači da vaše telo, ali i vaše genitalije (prednje i zadnje) moraju da mirišu. Imajte na umu da ćemo svakoga ko se ne pridržava ovoga zamoliti da ode", piše na njihovom sajtu.

Kodeks oblačenja

Kada je reč o kodeksu oblačenja, ženama su zabranjene farmerke, a predlaže im se elegantna odeća u crnoj boji, dok se muškarcima preporučuje opušteniji tip elegancije poput sakoa i tamnih farmerki.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)