Stil

RUSKINJE U BG DONELE NAJMODERNIJE ČIZME ZA JESEN! Stilistkinja otkriva kako se nosi "ZDEPASTI ĐON" sa posebnom negom

Autor Tamara Veličković

Moderne čizme koje nose Ruskinje, ove jeseni i zime postaju glavni trend u Beogradu.

Izvor: Instagram/Screenshot

Dolaskom Ruskinja u Beograd saznali smo mnogo toga. Neke od njih su ispričale kako žive u Srbiji, druge su započele biniz, a ima i onih koje prosto dominiraju modnim stilom. Tako je tokom proteklih nekoliko dana primećen novi trend koji će vladati ove jeseni i zime, a koji podrazumeva čizme sa "zdepastim đonom". Kod Ruskinja nikada nisu ni sišle sa liste obaveznih modnih komada.

Stilistkinja Alena Šoetova objasnila je šta treba uzeti u obzir prilikom izbora ovih čizmi. "Prvo što treba da uradite pre kupovine jeste da pogledate svoju garderobu i saznate koliko kombinacija možete da napravite uz ove čizme. Preporučujem da redovno pravite takve analize jer će vam to pomoći da lakše obnovite svoju odeću, obuću i torbe. Drugi savet je da procenite svoj oblik tela i aktivnost tokom dana. To znači da ako vodite veoma aktivan način života i krećete se uglavnom peške, onda će vam ove čizme pre izazvati nelagodnost nego zadovoljstvo", savetovala je stilistkinja i dodala:

"Svaki par zahteva poseban tretman i negu, naročito ako želite da ga nosite dugo, a ne da ga bacite na kraju sezone. Obratite posebnu pažnju na uloške i veličinu čizme. Poslednji deo koji je preuzak izvršiće pritisak na stopalo i stvoriti probleme koji mogu da utiču na celo telo", rekla je Šoetova.

Najpopularniji materijal je koža, a univerzalna boja je crna. Stilistkinja je naglasila da je "animal print" takođe u trendu ove sezone, ali da imate na umu da ćete se uz njega uvek izdvajati iz mase. "Ako ste izabrali čizme krokodilskog printa, onda zaboravite leopard kaput. Ne bi trebalo da izaberete torbu u istom printu", savetovala je Alena.

Pogledajte kako čizme izgledaju:

BONUS VIDEO:

(MONDO)