Luks za male pare

4 JEFTINA TRIKA KOJA ČINE DA DOM IZGLEDA SKUPO KAO IZ KATALOGA: Dizajner enterijera otkrio "cake" koje DIŽU CENU

Autor Maja Gašić

Dizanjer enterijera otkrio 4 stvari koje čine da dom izgleda skupoceno!

Izvor: Shutterstock/Pixel-Shot

Uređenje životnog prostora nikada nije bilo jednostavnije, a efektnije! Pitanje koje mnogi, koji doteruju enterijer u svom domu postavljaju jeste kako da izgleda skupoceno a za malo para? Veoma lako, dovoljno je da samo oplemenite prostor sa nekoliko jeftinih elemenata, smatra dizajner enterijera Preston Konrad.

Po njegovim rečima, veoma je važno da u kuhinji imate kućne aparate iz istog kompleta ili koji su napravljeni u istom stilu. Osim toga, dizajner veruje da će enterijer izgledati lepše i skupocenije ako na zidove okačite crno-bele fotografije.

Crno-bele fotografije na zidu čine da dom izgleda skupo
Izvor: Shutterstock/Ground Picture

"Izgledaju sjajno na svakoj pozadini, nema uopšte potrebe da ‘razbijate’ njihov minimalizam uvođenjem boja", kaže Konrad i dodaje da čak nije potrebno da kupujete skupe grafike ili fotografije. Dovoljno da je sa telefona odštampate fotke, uramite ih i okačite na zid.

stoji još nešto što možete da unesete u dom i oplemenite ga tako da izgleda skupoceno. Tepisi u vintidž stilu čine unutrašnjost vizuelno skupljom, dodao je dizajner.

Uređenje doma sa vintidž tepihom
Izvor: Shutterstock/Pixel-Shot

"Takođe, ‘očistite’ police od nepotrebnih detalja. Stavite samo velike, lepe knjige, kao dekor, bez suvišnih figurica", savetuje Konrad.

Izvor: Shutterstock/Pixel-Shot

BONUS VIDEO:

(MONDO)