Stil

DILETA LEOTA DOBILA KONKURENCIJU! Muški magazin presudio ko je NAJRPIVLAČNIJA sportska novinarka - od trnja do ZVEZDA

Autor Teodora Boškovski

Sportska novinarka Čarli Arnolt proglašena je za najprivlačniju od strane muškog magazina "Maksim"!

Izvor: Profimedia/Louis Grasse/SPP / Shutterstock

Čini se da je popularna i najlepša italijanska sportska novinarka Dileta Leota (32) dobila konkurenciju. Sportska novinarka i TV prezenterka Čarli Arnolt (36) našla se na naslovnici muškog magazina "Maksim" za novembarsko i decembarsko izdanje.

Kako piše uredništvo magazina, Čarli je svojom pojavom i neverovatnim talentom uspela da na jedinstven način osvoji publiku, te od običnih sportskih događaja pravi spektakle koji se ne propuštaju. Još od malena Čarli je znala kojim putem će da krene, u njenoj karijeri bilo je i uspona i padova, kao i momenata kada je zamalo odustala.

"I dok su svi u detinjstvu pričali da će biti pekari, dermatolozi, doktori kad porastu, ja sam oduvek znala da ću biti na TV-u. I, tako je i bilo. Volim da pišem, volim da držim govore pred masom ljudi, tako da je meni ova profesija došla prirodno", rekla je ona, te dodala da joj je Opra, američka javna ličnost i novinarka, bila veliki uzor i idol u životu.

Obavljala je posao reporterke, a pored toga je morala i da vuče kameru sa sobom, kako bi sama snimala i prenosila događaje. Radila je za medijske kuće posvećene sportskim događajima. Najviše se proslavila prenoseći događaje sa UFC-a.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Čarli Arnolt:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)