Stil

NAJZGODNIJA GLUMICA NA CRVENOM TEPIHU NAPRAVILA BUM! Došla sa mužem u izazovnom korsetu - savršeno uklopili boje i ODEĆU

Autor Teodora Boškovski

Jedna od najlepših žena na svetu, Margo Robi, prošetala je crvenim tepih u izazvonom izdanju i to sa svojim suprugom...

Izvor: Profimedia/Shutterstock Edit

Svojevremno proglašena za najzgodniju ženu sveta, glumica Margo Robi jednostavno je oličenje prirodne lepote i lepršave harizme. Pažnju, ali i srca mnogih osvojila je ulogom Barbi u istoimenom filmu svojim izgledom. Nedavno se pojavila na crvenom tepihu na premijeri filma "Saltburn" i to pod ruku sa svojim mužem, Tomom Akerlijem koji se retko pojavljuje u javnosti.

Šarmantna glumica (33) pojavila se u blistavom poluprozirnom crnom korzetu i neobičnom paru širokih somotnih pantalona. Ne preduboki dekolte na korsetu istakao je njene grudi, dok je neobične pantalone Margo povdrnula na kukovima, istaknuvši tako svoj struk. U prvi mah zaličile su na suknju.

S druge strane, njen suprug, asistent reditelja i producent, opario je dve aktuelne boje - krem i crnu. Bež sako sa širokim naramenicama sjajno se slagao uz crne pantalone. Inače, ovaj holivudski par ne voli medijski da se eksponiraju i retko se pojavljuju zajedno na svečanim događajima, ali kada se pojave naprave pravi "bum".

Pogledajte u galeriji kako su izgledali:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)