Stil

JECA U HALJINI KOJU SVAKA ŽENA TREBA DA IMA! Ističe figuru, idealna za HLADNE dane i veoma udobna - ove sezone je HIT

Autor Teodora Boškovski

Jelena Đoković zasijala je u univerzalnoj crnoj haljini!

Izvor: ATA Images

Pre par dana Novak Đoković fondacija, na čijem čelu se nalazi Jelena Đoković, je u saradji sa Poštom Austrije organizovala nezaboravno veče sa našim najboljim violinistom Stefanom Milenkovićem. To prilikom je u Geozavodu održan mini koncert na violini od osmijuma, trenutno najvrednije violine na svetu.

Jelena Đoković je to veče zasijala u elegantnoj toaleti. Odabrala je dugačku crnu haljinu koja je apsolutno stvorena za sve prilike, ističe figuru, dok joj udobnosti ne manjka, s obzirom da je skrojena od trikotaže. Haljina sa dugim rukavima i otvorenim ramenima, napred je imala srcoliki oblik, davajući notu elegancije.

Ove sezone komadi odeće od trikotaže preplavili su butike i ulice. Idealni su za hlade dane, udobni, a pogotovo haljine koje mogu savršeno da se upare uz duboke čizme. Jelena se dole odlučila za krem klasične salonke.

"Magična harmonija zvuka violine od osmijuma stigla je u srce Beograda! Naša Fondacija potrudila se da najvredniji gudački instrument na svetu stigne i do naše zemlje, a istaknuti svetski violinista Stefan Milenković priredio nam je koncert za pamćenje kroz koji smo imali priliku da čujemo kako zvuči kad se spoje violina napravljena od jednog od najgušćih metala na planeti i virtuoznost ovog izuzetnog umetnika. Osmijum, redak metal čija su svojstva jedinstvena, transformiše ovu violinu u pravo remek-delo tehnologije i umetnosti, a mi smo zahvalni i srećni što je Beograd bio jedna od stanica na njenoj turneji, na kraju koje će biti prodata na aukciji", pisalo je ispod objave.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)