BOMBA!

NAJLEPŠA ŽENA SVETA PONOVO DOMINIRA! Duge noge, stil za DESETKU i prelepo lice - "Barbika" sve ODUVALA na crvenom tepihu

Autor Teodora Boškovski

Margo Robi ponovo očarava. Slavna "Barbika" od glave do pete obučena u roza boju.

Izvor: Instagram/margotrobbie

Na projekciji Barbi filma koji je zaludeo čitav svet, u Njujorku pojavile su se brojne poznate dame. Naravno među njima je bia i zvezda večeri Margo Robi koja je ponela laskavu titulu "Barbike" i u pravom životu. Ona je  bila obučena od glave do pete u roza boji. Obukla je roza kompletić - suknju i zakompčani blejzer poznate modne kuće "Versače" - popur prabe Barbike.

Suknja je bila naborana u struku što odlično ističe obline, dok je blejzer dizajnira sa širokim ramenima savršenih dimenzija za figuru koju ima  Margo Robi. Njene duge noge su došle do izražaja, a svetlucave rozha štiklice dale su dodatni pečat. Nije ni čudo što je četiri puta proglešna za najlepšu i najzgodniju ženu sveta. Svoju dugu plavu kosu pustila je da se viori, dok osmeh nije skidala sa lica. Ako se malo dublje zagledate u njeno lice videćete da nije preterivala sa šminkom. Potpuno prirodna i vesela, Margo iz dana u dan oduševljava mnoge!

Pogledajte kako je izgledala Margo Robi koja je došla u pratnji svog supruga Toma Akerlija:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)