Stil

DŽENIFER IZ "BLOKA" MALO SE ZANELA! U haljini koja otkriva PREVIŠE: Sa Benom pljušte poljupci, a na ulici SVAĐE i LOM

Autor Teodora Boškovski

Dženifer Lopez otkrila i više nego što treba...

Izvor: Profimedia/Shutterstock Edit

Dženifer Lopez (54) i njen suprug i glumac Ben Aflek ponovo su bili zvezde večeri na crvenom tepihu Holivuda. Na ELLE žurci u Njujorku, namenjenoj za Žene u Holivudu 2023. godine, latino pop diva ubrale je sve poglede fotografa i prisutnih. 

Iako su više puta u medijima i na društvenim mrežama osvanule fotografije slavnih supružnika kako se raspravljaju na javnom mestu, ipak kad se reflektori i kamere upale priča je drugačija. Na ELLE žurci osvanuli su poljupci, šaptanja u uvo i široki osmesi. Sav sjaj Holivuda u malom...

Što se tiče izgleda, Dženifer se odlučila za modnu kombinaciju "iz budućnosti". Izgledala je poput neke junakinje iz naučno-fanstačnog filma. Odlučila se za haljinu sa otvorenim leđima iz dva dela. I dok je dole haljina bila dizajnirama sasvim jednostavno - od ležerne crne tkanine (nalik suknji), gore joj je bio zakačen plastitčni metalik top koji je taman pokrivao koliko je bilo potrebno. Ipak polovinu grudi top nije uspeo da pokrije - da li slučajno ili namerno, ostaje da se pitamo. 

S druge strane, Ben Aflek je se odlučio za crno-belu kombinaciju i sako od pliša - materijal koje je ove sezonu apsolutno u trendu.

Pogledajte u galeriji kako su ovi golupčići izgledali:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)