Stil

VIŠE OD MILION LJUDI BRUJI O PRAZNIČNOM STAJLINGU DŽEJ LO! Svaka žena može da ga iskopira, CIPELE su glavna tema (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Latino diva zablistala je u prazničnom stajlingu koji odlično stoji svakoj ženi!

Izvor: Instagram

Još jednom je opravdala titulu modne ikone koju je nekoliko puta zvanično i ponela. Džej Lo je objavila nove fotke na svom Instagram profilu, a za samo nekoliko sati dobila je više od milion lajkova! Poznata kao diva koja nikada ne pravi modne kikseve, ovoga puta se opredelila se izdanje koje mnogima može da posluži kao inspiracija za predstojeće praznike.

Modni stručnjaci kažu da je obična bela košulja obavezni komad garderobera svake žene. Zbog toga nije teško iskopirati ovakav stajling. Džej Lo je belu košulju uparila sa dugačkom suknjom od brokata boje šampanjca. Ukrašena je zlatnim vezom i pojasom od cirkona, koji je celokupnu kombinaciju učinio efektnom i elegantnom.

Ipak, najveću pažnju privukle su šljašteće cipele. Pevačica i glumica je izabrala sandale sa ogromnom, ali debljom potpeticom od srebrnih šljokica, u kombinaciji sa zlatnim detaljima i sa slatkim pčelicama na njima. Mnogi su komentarisali da su cipele "toliko moćne, da nije ni važno šta ćete obući uz njih". Pogledajte kako Džej Lo izgleda u prazničnom izdanju:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)