Stil

NIKOLINA PIŠEK USIJALA MREŽE PRAZNIČNIM STAJLINGOM! Svi pričaju o sakou koji košta VIŠE OD 1.500€ (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Nikolina Pišek "zapalila" je Instagram savršenim prazničnim stajlingom.

nikolina pišek
Izvor: Instagram/nikolina_pisek/printscreen

Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a malo ko može da poveruje da je na pragu šeste decenije. Ove godine je napunila 50, a na izgledu joj zavide i upola mlađe koleginice. Njeni stajlinzi često su glavna tema javnosti, a ovoga puta je pokazala kako izgleda savršen praznični stajling. Crvenom kombinacijom privukla je veliku pažnju, zbog čega se komentarima na društvenim mrežama ne nazire kraj.

Obukla je dugački sako kariranog dezena koji može da se kombinuje uz različite kombinacije - pantalone, suknju, haljinu. Voditeljka se opredelila za crvene hulahopke i čizme na štiklu u istoj boji. Mnogi su prokomentarisali da je ovo savršena kombinacija za praznične proslave i okupljanja, kao i da im je Nikolinin stajling poslužio kao inspiracija.

Inače, reč je o sakou luksuznog brenda Balenciaga koji obožavaju svetske zvezde poput Kim Kardašijan i Bijonse. Njegova cena na stranici eBay iznosi nešto više od 1.500 evra! Podsetimo, Nikolina je nedavno otkrila čemu duguje besprekornu liniju. "Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto po malo, jer kada sam u brzini, ne volim da budem opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća", objasnila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)