Stil

BUNDE SU PONOVO U MODI! MOGU SE NAĆI NA SVAKOM KORAKU: U Beogradu koštaju samo 5.000 dinara, a pravo krzno je u pitanju

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte kakve sve budne možete da nađete po pristupačnoj ceni!

Izvor: instagram/mimiarr

Ove zimske sezone bunde, montoni i čupkavi kaputi su preplavili ulice. Mnoge poznate dame ih uveliko nose i to sa razlogom - em su topli, em odaju sofisticiran i "skup" izgled. Bunde od pravog krzna nekako zauzimaju prvo mesto. Nosile su ih naše mame i bake i dan-danas nisu izašle iz mode.

I dok se ljubitelji životinja suprotstavljaju odeći od pravog krzna, ovoga puta to ne mora da bude slučaj. Caka je u recikliranju starih i dobro očuvanih odevnih komada. Bunde od pravog krzna možete i danas da nosite, a da pritom više ne ugrožavate životinje i čuvate životnu sredinu. O čemu je reč?

U većini radnja polovne odeće mogu se naći bunde od pravog krzna. MONDO je posetio jednu beogradsku seknd-hend radnju i otkrio kakve se sve bunde mogu naći po vrlo pristupačnoj ceni - tačnije za 5.000 dinara. Duge, kratke, deblje ili tanke - u većini radnji polovne odeće možete da nađete bunde od pravog krzna po svojoj želji i afinitetima. Naravno, mogu se naći i od veštačkog, kao i popularni "tedi" kaputi.

Izdvojili smo nekoliko bundi. Nekako, one sa braon i krem krznom preovladavaju i na modnim pistama, ali tu i je i neizostavna crna boja. Mogu se naći vrlo kratke, kao i one duže ispod kukova. Ko voli neko izvoli! Zašto biste izdvajali velike sume novca kada možete na ovaj način da smanjite zagađenje životne sredine i uštedite. Inače, modna i tekstilna industrija jedne su od najvećih zagađivača na svetu

Pogledajte u galeriji polovne bunde od pravog krzna:

 BONUS VIDEO:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

(MONDO/T.B.)