Vau!

SVI STAJLINZI MILICE PAVLOVIĆ I KARLEUŠE NA KONCERTU! Od uskih kostima, do svečanih haljina - "grmi" sa svih strana

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte šta su sve Milica Pavlović i Jelena Karleuša nosile na koncertu!

Izvor: ATA Images/M.M.

Sinoć je u održan pravi spektakl u Beogradskoj areni koji je priredila jedna od naših najpopularnijih zabavnih pevačica - Milica Pavlović. Ono što je govorila, to je i ispunila. Napravila je svoj prvi solistički koncert u rangu onih koje viđamo na svetskim scenama. 

Poput boginje, kako i nosi naziv numere kojom je otvorila koncert, Milica je zasijala pred beogradskom publikom. Nosila je neobičan kostim koji je ličio upravo na one koje nose heroine u naučno-fantastičnim filmovima. Kroz profesionalne igrače, efekte i energiju publike, Milica je igrala u sivoj haljinici preko koje je bio žuti korset. Nosila je i rukavice i plašt koji se virio pri svakom pokretu. Na glavi je nosila simbolično ogroman oreol, ispod koga je pustila dugačku kosu koju je nedavno vratila u prirodnu smeđu boju.

Ali to nije sve! Pored Milice pažnju je privukla specijalna gošća. Žena koju su svojvremeno nazivali "srpskom Madonom", a ona sebe šmekerkom sa Novog Beograda. Pop diva Jelena Karleuša izašla je na binu u beloj veštačkoj bundi i crnim čizmama od lateksa do kolena. Iako je poznata po svojim ekstravagantnim odevnim komadima odeće, ovoga puta je prevazišla samu sebe. Pravo iznenađenje je usledilo kada je skinula bundicu... Na njoj sve što je ostalo jeste kostim sa pištoljima preko grudi i donjeg veša. 

Sledeći stajling pevačice su se trudile da upare pojavivši se u roza kostimima, a Milica se kasnije preobukla u šljokičavu sivu haljinicu sa dubokim šlicom - savršen novogodišnji stajling.

Pogledajte u galeriji kako su pevačice izgledale:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)