Šta za doček?

JOŠ UVEK NE ZNATE ŠTA DA OBUČETE ZA NOVU GODINU? Sve što vam treba imate u ormaru: Spojite ove 2 STVARI i bićete ŠIK

Autor Teodora Boškovski

Ako ne znate još uvek šta da obučete za novu godinu, evo neke od ideja!

Izvor: Shutterstock/tsyhun

Nova 2024. godina samo što nije, a ukoliko još uvek niste smislili šta ćete da obučete, nije kasno ni sada da razmislite o tome. Temperature za ovo doba godine koje su iznad proseka, pogotovo damama idu u prilog. Temperatura u ponoć na dočeku Nove godine biće oko 8°C u Beogradu, a slična prognoza je i ostalim gradovima.

Idealno vreme za suknjice i haljinice! Običaj za Novu godinu nalaže da obučemo nešto novo, makar to bila sitnica ili donji veš. Ako ste nedavno kupili neku novu stvar možete da je iskoristite za doćek Nove 2024. godine. S druge strane, dame se obično vode time da kada otvore ormar "nemaju šta da obuku". Međutim, uz malo mašte i saveta, možete uz pomoć starih stvari da napravite šik kombinaciju za najluđu noć u godini. Pogledajte neke od saveta:

1. Crno-bela kombinacija

Klasika nikad ne izlazi iz mode! U ormaru sigurno imate običnu belu košulju i malu crnu haljinu. Poželjna bi bila crna haljina na bratele ili top- haljina ispod koje možete da obučete belu košulju. Izgledaćete elegatno i moderno u isto vreme. Ne zaboravite da stajling ukombinujete sa detaljima, nakitom i štiklicama.

Izvor: MONDO/Teodora Boškovski

2. Sako i pantalone

Ukoliko ipak niste ljubiteljke suknjica i haljinica i želite da ostavite šik i kul utisak - široke pantalonice i sako su odlična ideja. Oversajz sakoi su obeležili 2023. godinu, taman je i vi tako ispratite. Široke pantalone koje padaju na štikle, još ako su šljokičave su odličan izbor. Gore možete da ukombinujete široki sako uz top neutralne boje. Pun pogodak!

Izvor: Instagram

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)