VIDEO

SVI ME PITATE KAKO POSTAJEM BABA U 37. GODINI! Ne znam što ste ŠOKIRANI, otac moje ćerke i ja smo bili zajedno sa 12!

Autor Tamara Veličković

Postaće baka u aprilu ove godine, ali mnogima je privuklo pažnju to što ima samo 37 godina.

Izvor: tiktok/@mistydawn3431

Svi se dobro sećamo Andree Sanšajn, bake koja je svojim izgledom izazvala haos u svetu. Da nije jedina, dokazuje snimak Misti Daun Hajt koja će u aprilu ove godine postati baka. Ono što je interesantno, to je da Misti ima samo 37 godina i čeka svoje prvo unuče. Snimak u kom objašnjava kako je to moguće postao je viralan, te broji više od milion pregleda.

"Svi se stalno pitate kako ću postati baka", započela je ona i dodala da je njena 20-godišnja ćerka Rajli u drugom stanju. "Ja sam imala 15 godina kada sam bila trudna", rekla je Misti i dodala da je sa ocem svoje ćerke počela da izlazi kad je imala samo 12 godina.

"Tada sam štedela novac za ručak tokom cele nedelje kako bih kupila test za trudnoću", objasnila je buduća baka koja se porodila 2003. godine. Pratioci su ostali šokirani njenim izgledom koji prkosi godinama, ističući da će ona sigurno biti najmlađa baka na svetu. Ipak, komentari su različiti.

"Izgledaš kao da imaš 22 godine! Moramo da znamo vašu rutinu nege kože", "Nema šanse da imaš više od 22 godine", "Ovo nije nešto čime treba da se ponosite", "Vi promovišete tinejdžersku trudnoću", "Ona je još uvek mlada za prvo dete", pisali su mnogi. Pogledajte kako izgleda najmlađa baka na svetu:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)