Šašavo i genijalno

U AUTU UVEK IMA KUHINJSKU HVATALJKU, A KAD ČUJETE ZAŠTO - BIĆETE ODUŠEVLJENI! "Vozači mi umiru od smeha, ali TRIK RADI"

Autor Maja Gašić

Jedna tiktokerka je otkrila da uvek u autu ima kuhinjsku hvataljku, a kad čujete zbog čega, pomislićete da je ideja genijalna!

Izvor: Tiktok/asian.barbiee

Jedna tiktokerka po imenu Britani Naš otkrila je trik kojim se uvek služi kada vozi, a koji je mnoge ujedno  nasmejao i oduševio. Ova devojka stalno u kolima drži kuhinjsku hvataljku za meso i povrće, a kada čujete zbog čega, garantujemo da ćete se iznenaditi.

Iako će vam ovaj trik izgledati veoma čudno, kao i mnogi drugi poput onog da unutrašnjost auta uvek miriše, ali zapravo postoji veoma koristan razlog zbog čega Britani drži kuhinjsku hvataljku u kolima. 

"Svaki put kada neko nov uđe u moj auto, uvek me pita: 'Zašto imaš hvataljku u kolima?' Odlično pitanje", ispričala je u videu koji je objavila na TikTok platformi. 

Ispostavilo se da joj je ovo kuhinjsko pomagalo od velike koristi na naplatnim rampama. 

"Znate kada se približite naplatnoj rampi i tamo je mali automat koji izbacuje priznanice? E, pa ja nikada ne mogu dovoljno da im se približim da rukom uzmem priznanicu, pa je dohvatim hvataljkom", objasnila je tiktokerka i rekla da su joj se zbog ovog trika mnogi na mrežama smejali, ali i da su priznali da je ideja "šašava ali genijalna". 

Pogledajte njeno objašnjenje:

Otkrila je i da svaki put kada pruži ruku sa hvataljkom da dohvati papirić, u retrovizoru, u kolima iza sebe vidi vozača koji umire od smeha. 

BONUS VIDEO:

(Mondo/M.G.)