Stil

RUSKINJE IH OBOŽAVAJU, SRPKINJE IH VEĆ NOSE! Šubare su ove zime HIT na ulicama - evo kako im se kreće CENA

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte koje šubare se nose ove zime!

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Od pravog ili veštačkog krzna, tople i moderne - šubare su i decenijama ranije bile neizostavni modni detalj u zimskim danima. Ruskinje ne mogu da im odole, a malo-malo i na našim ulicama mogu da se vide raznovrsne šubare na ženskim glavama. Ni poznate dama one nisu zaobišle. Prethodnih dana Rijana, Kanjeova bivša i sadašnja žena, Kim i Bjanka, viđene su sa "egzotičnim" šubarama.

Dakle, ove zime, zaboravite na dosadne kape i začinite stajling baršunastim šubarama! One od veštačkog krzna možete da nađete u našim domaćim i onim popularnim radnjama, neretko se mogu videte na pijacama i kod prodavaca na ulici. Ima ih U najrazličitijim bojama i dezenima, neke čak i imitiraju životinjski print. Što se tiče cena, mogu se naći od 790 dinara, pa nadalje. A ako ipak poželite šubaru od pravog krzna u Beogradu se mogu naći kod domaćih krznara, uglavnom pravljene od krzna rakuna i polarnih lisica. Cene se kreću od 100 evra i više.

Izvor: Mondo

Ove zime u modi su ne samo klasične šubare, već i one sa ušima (poznatije kao "ušanke"), šubare oblika kape i šešira. Jednostavno, sve pufnasto na glavi dolazi u obzir. Inače, moderna ušanka potiče upravo iz Rusije. Ušanke se prave od ovčije kože, zečjeg i krzna bizamskog pacova. Postoje i jeftinije verzije koje se prave od veštačkog krzna, vune i kombinacije kože i sukna. 

Pogledajte neke od modela šubara:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)