Stil

SPEKTAKL DŽENIFER LOPEZ U PARIZU, OVAKVU JE NISTE VIDELI! Najluđi stajling ikada, a dole... SAMO hulahopke! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Ceo Pariz gledao je u Dženifer Lopez!

Izvor: Profimedia/Shutterstock Edit

Latino diva prkosi modnim pravilima i ponovo dokazuje zašto je nekoliko puta zvanično ponela titulu modne ikone! Dženifer Lopez se pojavila na Nedelji visoke mode u Parizu za proleće 2024. i napravila potpuni spektakl! Došla je na reviju modne kuće Skjapareli u izdanju koje je već dobilo epitet od obožavatelja - "najluđe ikada".

Dženifer Lopez je obukla predimenzionirani beli kaput od latica, ali detalji su privukli posebnu pažnju. Neobične naočare sa dodatim ramom poput obrva, glomazne minđuše, kaiš sa zlatnim ukrasom u obliku ključaonice, učinili su da gotovo niko ne primeti da glumica i pevačica nosi samo hulahopke!

Izvor: Profimedia/Shutterstock Edit

Reč je kreaciji Salvadora Dalija, koju je Džej Lo upotpunila zalizanom kosom i visokim potpeticama. Koliku je pažnju privukla, govore fotografije koje obilaze svet, a na kojima se vidi kako jedva prolazi od silnih fotografa i obožavatelja. "Jedna je Džej Lo", "Ovo se zovi modni spektakl", "Koliko otkačeno izdanje", "Najluđi stajling ikada", pišu mnogi na društvenim mrežama... Pogledajte kako je izgledala:

...a evo kako izgleda kreacija koja je takođe privukla veliku pažnju:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)